Νίκη του ΠΣΑΠ στην Αλεξανδρούπολη για τον ”Μαραθώνιο Αγάπης”

ΝΕΑ

Με 5-0 νίκησε η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ την ομάδα των παλαιμάχων της Αλεξανδρούπολης στον 3ο αγώνα που έγινε την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, στο Δημοτικό Στάδιο ‘’Φώτης Κοσμάς’’ στο πλαίσιο του ”Μαραθώνιου Αγάπης”, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τη συνεργασία των τοπικών Δήμων σε όλη τη χώρα και τη συνδρομή της WIND.

Τα έσοδα από αυτή τη συνάντηση θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, στα ΑμεΑ Νομού Έβρου και στον Σύλλογο ”Προσπαθώ” Φερρών.
Τα τέρματα της ομάδας του ΠΣΑΠ σημείωσαν οι Παπανδρέου 3, Κ. Παχατουρίδης και Κιοσσές.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.000 άτομα.

Όπως δήλωσε πριν το παιχνίδι ο Γιώτης Τσαλουχίδης «Αυτές οι αναμετρήσεις γίνονται για ιερό σκοπό. Είναι σημαντικό σε δύσκολες εποχές να γίνονται ανάλογες κινήσεις. Σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτές που διανύουμε, είναι σημαντικό να στηρίζουμε όλοι τέτοιες προσπάθειες και να διευκολύνουμε τους συνανθρώπους μας».

Οι αγώνες που δίνει σε όλη την Ελλάδα η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ξεκίνησαν από την Έδεσσα τον Μάϊο και θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με τη χορηγία της WIND με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι συναντήσεις που ακολουθούν είναι οι εξής: Σκύρος 26-27 Ιουνίου 2011, Μύκονος 3-4 Ιουλίου 2011, Θήβα 29 Αυγούστου 2011, Γιάννινα 5 Σεπτεμβρίου 2011, Ρέθυμνο 12 Σεπτεμβρίου 2011, Καρδίτσα 19 Σεπτεμβρίου 2011, Αιγάλεω 26 Σεπτεμβρίου 2011, Μαντούδι Λίμνης Αγ. Άννης 3 Οκτωβρίου 2011, Δήμος Σαρωνικού 10 Οκτωβρίου 2011, Βόλος 17 Οκτωβρίου 2011 και Στυλίδα 24 Οκτωβρίου 2011.

Παλαίμαχοι Αλεξανδρούπολης: Βενετόπουλος, Καλαϊτζίδης, Καραπαναγιώτης, Βολτέζος, Κυριακίδης Γιάννης, Μπαξεβάνογλου, Χιονάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λαμπάκης, Λιολιοσίδης ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ανδρεόπουλος, Δαστερίδης, Πόντικας, Ιωαννίδης, Γκουτζίδης, Μπουρμάς, Πατσίδης και Παντελίδης.
Παλαίμαχοι ΠΣΑΠ: Κατεργιαννάκης, Τζιφόπουλος, Βαμβακούλας, Συνοδινός, Ξανθόπουλος, Τσαλουχίδης, Σαραβάκος, Βελέντζας, Κυζερίδης, Ουσταμπασίδης, Παπανδρέου ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Κ. Παχατουρίδης, Κιοσσές, Μουρατίδης, Τσιρίκας, Τσαπανίδης και Τσελεμπής.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη