Νίκη ανθρωπιάς για τον ΠΣΑΠ στο Αγρίνιο

ΝΕΑ

Το κοινωνικό πρόσωπο του έδειξε, για ακόμα μία φορά, ο ΠΣΑΠ με τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας του στον, τελευταίο για το 2011, αγώνα για τον ”Μαραθώνιο Αγάπης” που έδωσε στο Αγρίνιο με τους παλαιμάχους του Παναιτωλικού.
Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έστειλαν, για ακόμα μία φορά, το δικό τους μήνυμα σε καιρούς μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολους για όλους, κυρίως δε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας και ανήκουν στις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Η ομάδα του ΠΣΑΠ, με προπονητή τον Ζαχαρία Λυκουρίνο, ήταν η νικήτρια, με 7-4, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή – Διαιτητή Αιτωλοακαρνανίας.
Ο αγώνας έγινε σε συνεργασία του ΠΣΑΠ με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.
Για τους νικητές από δύο γκολ πέτυχαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Ανδρέας Ζήκος και ένα ο Κώστας Φρατζέσκος.
Για τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού σκόραραν ο Θόδωρος Παπαχρήστος, ο Γιώργος Μανδέλος, ο Χρήστος Βασιλείου και με αυτογκόλ ο Γιάννης Ξανθόπουλος.
ΠΣΑΠ: Βουκελάτος (Παντέλης), Πούλιος, Καλιτζάκης, Αποστολάκης (Ζερδεβάς), Βαμβακούλας, Γ. Ξανθόπουλος, Ζήκος (Παππάς), Γιαννακόπουλος, Σαραβάκος, Φρατζέσκος, Βαζέχα.
Παναιτωλικός: Μασούρας (Καλύβας, Νικολαΐδης), Κόκκοτος, (Τζαχρήστος), Τάκος, Κωνσταντόπουλος, Σιούνας, Μαυροφρύδης (Μανδέλος), Μπιτσικώκος, Ζαπαντιώτης (Παπαθανάσης), Κωστόπουλος (Παπαχρήστος), Βασιλείου, Νταλακούρας (Ασημάκης).
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Δημήτρης Ντάουλας (που ήταν και ο διαιτητής του αγώνα), ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα για την προσφορά του, με πλακέτα που απένειμε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Στέλιος Γιαννακόπουλος.
Επίσης τιμήθηκαν με αναμνηστικά κύπελλα, από τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και την αντιδήμαρχο Ντίνα Κατσαρή, οι δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη