Νέος Πρόεδρος στον ΠΣΑΠ ο Διονύσιος Δημόπουλος

ΝΕΑ

Αλλαγή Προέδρου στη Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, καθώς, παραιτήθηκε ο Κώστας Χαλκιάς και τον διαδέχθηκε, μετά την ανασυγκρότηση του ΔΣ του ΠΣΑΠ, ο Διονύσιος Δημόπουλος, Ταμίας του Συνδέσμου μέχρι σήμερα.

Ο Κώστας Χαλκιάς υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, λόγω μεταβολής σημαντικών προσωπικών του δεδομένων που αφορούν στην αναδιαμόρφωση των επόμενων πλάνων του και της, για το λόγο αυτό, έλλειψης του αναγκαίου χρόνου που απαιτείται για την περαιτέρω ορθή εκπλήρωση των καθηκόντων του στον Σύνδεσμο.

Στην επιστολή παραίτησης του, ο Κώστας Χαλκιάς αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τιμή που του επεφύλαξε, επιβεβαίωσε τον κομβικό και πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΣΑΠ και εξέφρασε την βεβαιότητα του για το ότι ο Σύνδεσμος, με τους άξιους και μαχητικούς εκπροσώπους που ήδη διαθέτει, έχει την ικανότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να υπερασπίσει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα συμφέροντα των μελών του.

Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί θερμά των Κώστα Χαλκιά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύνδεσμο, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Τη θέση του τέως Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, κατέλαβε ως πρώτος επιλαχών από την τελευταία εκλογική διαδικασία, ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Από τη διαδικασία για τον επανακαθορισμό της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου αναδείχθηκε ο Διονύσιος Δημόπουλος, ο οποίος από το 2007 μέχρι σήμερα, έχει υπηρετήσει τον ΠΣΑΠ ως Γενικός Γραμματέας, Ταμίας και Μέλος του ΔΣ.

Αλλαγές υπήρξαν, επίσης, στη θέση του Αντιπροέδρου, την οποία κατέχει πλέον ο Γιάννης Λαζανάς, καθώς ο Κώστας Κατσουράνης μένει ως απλό μέλος, ενώ Ταμίας είναι πλέον ο Σταμάτης Συρίγος και ο νεοεισελθών στο ΔΣ Παναγιώτης Κόρμπος, ανέλαβε καθήκοντα Ειδικού Γραμματέα.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, είναι η εξής:
Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος
Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς
Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος
Ταμίας Σταμάτης Συρίγος
Ειδικός Γραμματέας Παναγιώτης Κόρμπος
Μέλος Κώστας Κατσουράνης
Μέλος Κώστας Κιάσσος
Μέλος Κώστας Κωνσταντινίδης
Μέλος Άγγελος Βέρτζος

Ο νέος Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσιος Δημόπουλος, έχει αγωνισθεί ως ποδοσφαιριστής, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, σε Κερατσίνι, Αγία Παρασκευή, Δόξα Βύρωνα, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Πατραϊκό, Θύελλα Πατρών, Ηλυσιακό, Προοδευτική, Φωστήρα, Ασπρόπυργο.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από τροχαίο ατύχημα.

Έπειτα από την εκλογή του ο Διονύσιος Δημόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Συνάδελφοι Ποδοσφαιριστές,
Η κορυφαία τιμή που μου έγινε, με την ανάδειξη μου ως Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, μετά την παραίτηση του Κώστα Χαλκιά, δεν αλλάζει, επί της ουσίας, τίποτα απ’ όσα μέχρι τώρα γνωρίζατε για  εμένα.

Είμαι και παραμένω ισότιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, μαζί με τους άλλους εκλεγμένους συναδέλφους, απλός και ταπεινός αγωνιστής.

Αξίζουν πολλές ευχαριστίες και αναγνώριση σε όλους όσοι υπηρέτησαν τον Σύνδεσμο μας ως Πρόεδροι, πριν από εμένα.

Όλοι τους έκαναν το καλύτερο δυνατό, στο μέτρο των συνθηκών και των δυνάμεων του ΠΣΑΠ.

Κοιτάμε το χθες με υπερηφάνεια, ζούμε το σήμερα με αποφασιστικότητα, έχουμε στόχους για το αύριο.

Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές, συνεχίζοντας τον αγώνα, διορθώνοντας ό, τι χρειάζεται να γίνει με διαφορετικό τρόπο, προσπαθώντας να εδραιώσουμε ότι θεμελιώθηκε στον τομέα της ασφάλισης, των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών, της δημιουργίας του Εγγυητικού Ταμείου, της καθημερινής επαφής με τους συναδέλφους, της αντιμετώπισης  των προβλημάτων τους.

Πρέπει, μαζί με τους άλλους φορείς του ποδοσφαίρου, να συνεργασθούμε ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, να δρομολογηθούν λύσεις σε ζητήματα, να αγωνισθούμε και πάλι, για τα αυτονόητα και πέρα απ’ αυτά.

Οι πιο πολλοί συνάδελφοι μας, ειδικά μάλιστα στην Football League, αγωνιούν για την επιβίωση, επειδή δεν παίρνουν τον, χαμηλό, μισθό τους.

Ο ΠΣΑΠ αντλεί δύναμη από τους ποδοσφαιριστές, για αυτούς αγωνιζόμαστε ώστε να έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν σωστές συνθήκες δουλειάς, να ανταμείβονται με αξιοπρέπεια, να παίρνουν αυτά που δικαιούνται, σε σχέση με το υψηλών απαιτήσεων, υποχρεώσεων, κινδύνων και επιβαρύνσεων επάγγελμα τους, να αισθάνονται ότι αυτοί είναι και θα παραμείνουν πάντα, οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι μας, το ποδόσφαιρο.

Ως μέλος της Διοίκησης του ΠΣΑΠ, δεσμεύομαι, μαζί με όλα τα άλλα μέλη του ΔΣ, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον ποδοσφαιριστή.

Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά και περίεργοι, ιδιαίτεροι.

Όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και όλοι αναγκαίοι.

Ως Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας».

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη