Νέα ιστοσελίδα ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Φίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μέσα απο την οποία φιλοδοξούμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη όσο και άμεση ενημέρωση στους συναδέλφους μας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, στους φίλους δημοσιογράφους αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, όπου και αν αγωνίζονται.

Πιστεύω ότι το νέο σάιτ του ΠΣΑΠ θα αποτελέσει όχι μόνο μέσο επαφής με τους συναδέλφους μας αλλά και εργαλείο δουλειάς για τους εκπροσώπους του Τύπου όπως και πηγή πληροφόρησης για τους πραγματικούς φιλάθλους.

Σε κάθε νέο ξεκίνημα πάντα θα υπάρχουν, όπως είναι εύλογο, λάθη αλλά και παραλείψεις. Προκαταβολικά ζητώ την κατανόηση σας για αυτά. Σκοπός μας είναι να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα ώστε, στη νέα εποχή για τον ΠΣΑΠ, η ιστοσελίδα του να αποτελέσει όχι μόνο ένα παράθυρο στον κόσμο, ένα αποτελεσματικό όχημα διασποράς των ιδεών του, προώθησης των θέσεων των ποδοσφαιριστών και παρουσίασης των προβλημάτων αλλά και των ενεργειών και των δράσεων τους.

Ο ΠΣΑΠ μπήκε στο Ιντερνετ πρώτος απο όλους στο ποδόσφαιρο και πρωτοπορεί και πάλι, στο μέτρο των δυνάμεων του και με δεδομένη την έλλειψη
συμπαράστασης και αρωγής αλλά με διάθεση, δύναμη και φροντίδα για συναδελφική και κοινωνική προσφορά.

Καλώς ήλθατε κοντά μας.

Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη