Ναι στη Συνομοσπονδία ομαδικών αθλημάτων

ΝΕΑ

Θετικά αντιμετωπίζει ο ΠΣΑΠ την προοπτική δημιουργίας Συνομοσπονδίας ομαδικών αθλημάτων με εκπροσώπους των αθλητών από τα ομαδικά σπορ που αναπτύσσονται στην Ελλάδα και εκπροσωπούνται από Συνδέσμους.

Αυτό διεφάνη κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος και η Υπεύθυνη Διεθνών Θεμάτων & Σχέσεων του ΠΣΑΠ Μαρία Τσιγώνη με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Γιώργο Παυλίδη και τον Γενικό Διευθυντή του Π.Σ.Α.Κ. Κώστα Αλεξανδρίδη.

Συμφωνήθηκε όπως οι δύο Σύνδεσμοι, με τις παραδοσιακά καλές σχέσεις και το αγαστό πνεύμα συνεργασίας που τους διακρίνει, προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων για την δημιουργία της Συνομοσπονδίας ομαδικών αθλημάτων ενώ υπήρξε ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για ζητήματα λειτουργίας του ΠΣΑΠ και του Π.Σ.Α.Κ.

Από την πλευρά του ΠΣΑΠ έγινε αποδεκτή η πρόσκληση που απηύθυνε ο Π.Σ.Α.Κ. για παρουσία εκπροσώπων του στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια διεξαγωγής του ALL STAR GAME στο διήμερο 12-13 Μαρτίου στον Πύργο.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη