«Να κλείσω την παρένθεση»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΕΑ

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, ώστε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στην καρδιά. Η πρώτη, τον περασμένο Ιανουάριο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνοδευόμενος από τις ευχές όλων μας, θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Με σκοπό να ξορκίσει μια για πάντα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. «Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεράσω εντελώς το πρόβλημα. Θέλω να κλείσω αυτή την παρένθεση. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΣΑΠ, τόσο τα παιδιά της προηγούμενης διοίκησης, όσο και της τωρινής, για τη στήριξη που μου παρείχαν. Βρίσκονται πάντα κοντά στους συναδέλφους μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας.

Την ίδια στιγμή έρχεται στην επιφάνεια το πολύ σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας, που διεκδικούμε για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ανεξαρτήτως κατηγορίας και για 365 ημέρες τον χρόνο. «Η επέμβαση που θα κάνω θα είναι ανάλογη με την πρώτη. Δεν το συζητώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις ασφάλεια. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε μία λύση», ήταν τα λόγια του 29χρονου.

Νοερά στο πλάι του βρισκόμαστε όλοι και η αισιοδοξία του πως θα επιστρέψει γερός και δυνατός στα γήπεδα, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Την Παρασκευή τον περιμένουμε να γυρίσει υγιής στην Ελλάδα και να βρεθούμε συμπαίκτες ή αντίπαλοι εντός των αγωνιστικών χώρων.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη