Μήνυμα αισιοδοξίας απο το Αίγιο

ΝΕΑ

Με τον καλύτερο τρόπο τίμησαν την ιστορία τους ο Παναιγιάλειος και ο Απόλλων Σμύρνης. Οι δύο ομάδες που αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενθάρρυναν την κοινή παρουσία των φιλάθλων τους στις εξέδρες του γηπέδου του Αιγίου στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2.
Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα είδαν μαζί με τους υποστηρικτές του Παναιγιαλείου το παιχνίδι, αστειεύθηκαν, έζησαν τις συγκινήσεις του αγώνα και στο τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι, όπως πήγαν, μετά από ένα ματς με βαθμολογική σημασία στο οποίο πήρε τη νίκη ο φιλοξενούμενος.
Παρόμοια εικόνα είχε καταγραφεί και στο ματς του πρώτου γύρου στην Ριζούπολη σε μία γνήσια επίδειξη ποδοσφαιρικού ήθους και πολιτισμού.
Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε και αυτό το ποδόσφαιρο αξίζουμε.
Μπορούμε να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές και λογικές αυτού του είδους σχεδόν σε όλα τα γήπεδα μας, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στις περισσότερες χώρες του κόσμου και ασφαλώς στο σύνολο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος και πεδίο εκτόνωσης συμπλεγμάτων και προβληματικών καταστάσεων αλλά χαρά και γιορτή.
Χίλια μπράβο στους φιλάθλους του Παναιγιαλείου και του Απόλλωνα Σμύρνης και μακάρι να βρούν πολλούς ακόμα μιμητές ώστε να αποκτήσουν, ξανά, ανθρώπινη όψη τα γήπεδα μας.
Αυτό το ποδόσφαιρο άλλωστε δε θέλουμε όλοι;

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη