Μία ονειρεμένη επέτειος …

ΝΕΑ

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμούν τη σημερινή, ιστορική και σημαδιακή, επέτειο της 4ης Ιουλίου και τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κατάκτηση από την Εθνική μας ομάδα, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία.

Ο θρίαμβος στα γήπεδα της χώρας της Ιβηρικής, όχι μόνο δεν πρόκειται να ξεχασθεί ποτέ, αλλά, συνάμα αποτελεί φωτεινό οδηγό για τη λαμπρή συνέχεια της Εθνικής Ελλάδος που συνεχίζει να γράφει ιστορία με σελίδες δόξας, γεμάτες από στιγμές συγκίνησης, υπερηφάνειας, χαράς για ότι πετύχαμε το 2004 αλλά και για ότι ακολουθεί.

Οι συντελεστές εκείνου του θριάμβου είναι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας, δε θα ξεθωριάσουν ποτέ οι αναμνήσεις και οι εικόνες που έχουμε στη σκέψη και στη ψυχή μας, από το τεράστιο επίτευγμα τους.

Η Εθνική Ελλάδος πέτυχε πολλά, σκαρφάλωσε στην κορυφή, αναγνωρίζεται πια ως μία από τις δυνάμεις όχι μόνο του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το 2004 χάθηκε η ευκαιρία για την αναβάθμιση τόσο του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και του ρόλου του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι, με αφορμή την εξαιρετική παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, θα υλοποιηθούν όλα όσα πρέπει να γίνουν για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως και για την βελτίωση των συνθηκών για όλους τους συναδέλφους μας, που αποδεικνύουν στην πράξη ότι αξίζουν πολλά περισσότερα.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δείχνουν το δρόμο με τις επιτυχίες, τη σταθερότητα και την αφοσίωση τους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη