“Κώστα Ανδριόπουλε, ο ΠΣΑΠ είναι δίπλα σου”

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΕΑ

Την έμπρακτη και ολόθερμη στήριξη τους στον συνάδελφο επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κώστα Ανδριόπουλο, ο οποίος προσεβλήθη από λευχαιμία, έδειξαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος που επισκέφθηκαν τον Κώστα στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται και δίνει τη μάχη της ζωής του, στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο “Μεταξά”, στον Πειραιά.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ έδωσε τις καλύτερες ευχές του στον συνάδελφο προς τον οποίο είπε “Προσευχόμαστε όλοι για εσένα. Είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε να γίνεις καλά, να βγείς απ εδώ και να μπείς και πάλι στα γήπεδα. Γερός, υπερήφανος και δυνατός όπως πάντα. Όλα θα πάνε καλά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μαζί σου”.

Στον Κώστα Ανδριόπουλο δόθηκε από τον Σ. Γιαννακόπουλο και τον Κ. Πούλιο μια εικόνα του Αγίου Νέστωρα, προστάτη των αθλητών όπως και αντίτυπο του βιβλίου που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ “Οι 500 Κορυφαίοι Ποδοσφαιριστές”.

Στο πλευρό του Κώστα Ανδριόπουλου είναι διαρκώς οι γονείς του που αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στον γιό τους και να τον βοηθήσουν όπως και όσο μπορούν.

Ο πατέρας του Κώστα, Διονύσης, ζήτησε από τον ΠΣΑΠ να μεταφερθεί η εξής τοποθέτηση του “Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έχουν βοηθήσει προκειμένου να παλέψει ο Κώστας με τη λευχαιμία και να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πιστεύουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων θα τα καταφέρει. Ειδικότερα ευχαριστώ με όλη τη δύναμη μου τον ΠΣΑΠ και τον Πρόεδρο του Στέλιο Γιαννακόπουλο για τη διαρκή βοήθεια του στον Κώστα και για την οικονομική στήριξη του Συνδέσμου για την κάλυψη μέρους των δυσβάστακτων εξόδων που απαιτούνται για την πολύμηνη νοσηλεία του Κώστα. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, να είναι βέβαιος ότι θα συνεισφέρει σε μία πραγματικά σοβαρή υπόθεση για την οποία κάθε μορφή αρωγής θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα είναι υπερπολύτιμη για το παιδί μας. Είμαι επίσης ιδιαίτερα συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την πλήρη και άμεση ανταπόκριση του νοσηλευτικού, ιατρικού και διοικητικού προσωπικού στο νοσοκομείο “Μεταξά”, για την άριστη παροχή υπηρεσιών, την εξαιρετική φροντίδα και το μεγάλο και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον Κώστα”.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη