Κοινωνική δράση του ΠΣΑΠ στον Πύργο, με τα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου στην πρώτη γραμμή

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με πλειάδα αστέρων του ποδοσφαίρου μας, τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού και προπονητή της Ακαδημίας της Δάφνης Ανδραβίδας, Βασίλη Μαρτζάκλη, με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στον Πύργο, όπου η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ έπαιξε με ομάδα επίλεκτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Παρά την βροχόπτωση, 1.200 άτομα πήγαν στο Εθνικό Στάδιο Πύργου για το, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παιχνίδι που συνδυάσθηκε για τον ΠΣΑΠ με μία ακόμα δράση που αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του, καθώς, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Ειδικό Σχολείο και το Ειδικό Γυμνάσιο Πύργου, προσφέροντας χαρά και δώρα στους μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συνδέσμου γι΄αυτόν τον ιερό σκοπό και εκφράζει την ευαρέσκειά του προς τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τον επικεφαλής Στρατηγό κ. Νίκο Μαρούντα για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Οι Σταμάτης Συρίγος (Ταμίας κι Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ), Κώστας Πούλιος (Γενικός Γραμματέας ΠΣΑΠ), Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Αμανατίδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Γιώργος Καραϊσαρίδης βρέθηκαν κοντά στα 45 παιδιά του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Γυμνασίου, δίνοντάς τους εκ μέρους του ΠΣΑΠ αθλητικό εξοπλισμό (μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, φιλέδες βόλεϊ και διχτάκια για καλάθια μπάσκετ) γραφική ύλη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους και δωρίζοντας επιταγή αξίας 300 ευρώ για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των παιδιών.

[justified_image_grid ids=7085,7084 aspect_ratio:1:1]

Η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αγγελική Πετρόγιαννη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αγάπη και τη συμπαράσταση του ΠΣΑΠ στον έργο των εκπαιδευτικών ενώ ο Διευθυντής του Ειδικού Γυμνασίου Τάσος Παναγιωτόπουλος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ τόνισε πως ενέργειες σαν αυτή, προάγουν τις αξίες του πολιτισμού και του αθλητισμού. Αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά, η ευγενής άμιλλα, που θα πρέπει να περάσουν το μήνυμα στα παιδιά ότι πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις αρχές για μια καλύτερη κοινωνία.

Στο παιχνίδι, όπου αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά με την ομάδα του ΠΣΑΠ ο ρέκορντμαν σε συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος Γιώργος Καραγκούνης (ο οποίος κατάγεται από τον Αμπελώνα Πύργου) κι ο Γιάννης Αμανατίδης, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στο ντεμπούτο του Μπάμπη Ζελενίτσα στον πάγκο της, νίκησε με 8-1.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, από τον ΠΣΑΠ προσφέρθηκαν αναμνηστικά στην οικογένεια του Βασίλη Μαρτζάκλη, όπως και στην ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
Στη χήρα του εκλιπόντος, προσφέρθηκε από τον ΠΣΑΠ οικονομική βοήθεια για την ενίσχυση της οικογένειας.

Μεταξύ των θεατών του παιχνιδιού ήταν ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Τα γκολ της ομάδας του ΠΣΑΠ πέτυχαν οι Γιάννης Αμανατίδης (3), Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Ανδρέας Ανδρούτσος. Για την ομάδα της Αστυνομίας, σκόραρε ο Τσίτσος.

ΠΣΑΠ: Κοψαχείλης, Σεϊταρίδης, Τζωρτζιόπουλος, Καψής, Γκουλής, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Καραγκούνης, Τζόρτζεβιτς (Αγωνίσθηκαν και οι Πούλιος, Στράντζαλης, Τρυφωνόπουλος, Καραϊσαρίδης, Λάκης, Ανδρούτσος, Αργυρόπουλος,Μπατίστα,Καραλάγας).

Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας – Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Ρούνης, Δρακόπουλος, Κουτσούνης Πατσούρης Καραφλός, Φερεκίδης, Πικέας, Τσίτσος, Μπατίστα, Μιλοσέφσκι, Αλεξόπουλος (Αγωνίσθηκαν και οι Τζαβάρας, Νταρζάνος, Βασιλόπουλος, Γεωργίου, Πετρόπουλος, Καλογερόπουλος, Πατρινός, Δρακόπουλος, Χριστόπουλος, Πανούτσος, Γεωργόπουλος).

[justified_image_grid] [psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη