Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε…

ΝΕΑ

Ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Ξεψύχησε καθώς έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία μετά απο 13 μήνες αγώνα που αποδείχθηκε άνισος.
Ο Κωνσταντίνος νοσηλευόταν στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο Πειραιά ‘Μεταξά, όπου άφησε την τελευταία πνοή του αν και πολέμησε με όλες τις δυνάμεις του, πάντα με την οικογένεια του στο πλευρό του.
Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Σνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Κωνσταντίνου που χάθηκε τόσο πρόωρα, μόλις στα 26 χρόνια του.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων και δυνάμεων του, ο ΠΣΑΠ προσπάθησε να σταθεί αρωγός στην περιπέτεια του Κωνσταντίνου που όμως δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν για την αντιμετώπιση των εξόδων νοσηλείας του Κωνσταντίνου και όσους συμπαραστάθηκαν με οιονδήποτε τρόπο.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου. Εκαναν ότι μπορούσαν καλύτερο αλλά δεν ήταν δυνατό, όπως αποδείχθηκε, να σώσουν τον λεβέντη τους, στον οποίο έδωσαν τα πάντα και πάνω απο όλα αγάπη, αφοσίωση και στήριξη.
Η κηδεία του Κωνσνταντίνου θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 11.30 στην γενέτειρα του,την Γαστούνη, όπου θα υπάρξει εκπροσώπηση του ΠΣΑΠ
Η τελευταία ομάδα του Κωνσταντίνου ήταν η Βέροια ενώ κατά το πρόσφατο παρελθιόν είχε αγωνισθεί και στον ΠΑΟΚ.
Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη