«Καλό πρωτάθλημα, με καλά μυαλά και ειλικρίνεια…»

ΝΕΑ

Τις παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος των 18 ομάδων στη Super League, στην καρδιά του Αυγούστου, η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, εκφράζει την αγωνία της, στέλνει τις ευχές της, ελπίζει στην ειλικρινή κι αποτελεσματική συνεργασία, πάνω από όλα περιμένει ότι για όλους τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα, ώστε να έχουμε καλή σαιζόν και πάνω από όλα, να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο, να απολαύσουμε το παιχνίδι.

Η αγωνία μας αφορά το περιβάλλον στο οποίο θα παιχθεί ποδόσφαιρο.

Αποδείξαμε ότι επιθυμούμε να είναι ζωντανές και δυνατές οι ομάδες, αλλά, περιμένουμε ότι θα δούμε ένα πρωτάθλημα με όρους ισονομίας για όλους, πάνω από όλα με αποφασιστικότητα για την τήρηση των συμφωνηθέντων και με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, τον πραγματικό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ του παιχνιδιού.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει υψηλό ποιοτικό επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα, δε συμμεριζόμαστε τη μιζέρια και την αμφισβήτηση ή τη μοιρολατρία.
Καταλαβαίνουμε ότι όταν προχωρούν μαζί, ως συνεργάτες, όλοι όσοι εμπλέκονται στο χώρο, πραγματικά, μπορούν να κάνουν πολλά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ακόμα περισσότερα.
Μέσα από τη σταθερή κι ειλικρινή συνεργασία, τον έλεγχο όσων δε θέλουν να είναι υπεύθυνοι σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις τους, την παραδοχή κι αναγνώριση για τις προσπάθειες που αλλάζουν την εικόνα και τη μορφή του ποδοσφαίρου μας, πάνω από όλα με ΣΕΒΑΣΜΟ στους φιλάθλους, από όλους μας, μπορούμε να χαρούμε το ποδόσφαιρο..
Βέβαια, παρατηρούμε ότι η στροφή στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, η οποία είχε παρατηρηθεί στην προηγούμενη διετία, έφυγε πια από το προσκήνιο, έχασε τον προσανατολισμό της, καθώς, αυξήθηκε ξανά ο αριθμός των ξένων συναδέλφων μας.

Η ανανέωση με Ελληνόπουλα, η ελληνικότητα των ομάδων, μπροστά στην προσμονή της εφήμερης διάκρισης, ξεχάστηκαν, σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον, από τους περισσότερους.
Λίγοι μαθαίνουν από τα λάθη τους και στο τέλος της ημέρας, πάλι οι ποδοσφαιριστές θα είναι τα θύματα.
Θεωρούμε δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν, με την υπευθυνότητα τους, τον δρόμο σε όλους.

Πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο μας αξίζει καλύτερη τύχη, περισσεύει η αγάπη γι’ αυτό, όπως και το ταλέντο.
Σε μία, ακόμα, χρονιά κρίσης, ας μπούμε όλοι στο γήπεδο, ο καθένας στο δικό του κομμάτι, ώστε να παίξουμε μπάλα, με την ελπίδα ότι εφόσον έχουμε υγεία και καθαρό μυαλό αλλά κι ειλικρίνεια στις μεταξύ μας σχέσεις, θα μπορέσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που υποφέρει.

Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι.
Το πρωτάθλημα αρχίζει.
Αφήστε μας να μιλάμε, επιτέλους, μόνο για μπάλα κι ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας, με το παιχνίδι της ζωής μας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη