Καλό παιχνίδι , με σεβασμό στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους

ΝΕΑ

Η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 ξεκινά και επίσημα, με τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και η ευχή της Διοίκησης και των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι να είναι γεροί όλοι οι συνάδελφοι μας και να έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν σε υγιείς και ασφαλείς συνθήκες, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους, ανεμπόδιστα και με τις, κατά το δυνατό, καλύτερες προοπτικές.

Ολοι γνωρίζουμε ότι η κοινωνία μας βιώνει πολύ δύσκολες συνθήκες και οι Ελληνες φίλαθλοι στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στο ποδόσφαιρο, αναζητώντας από τις ομάδες τους και τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, στιγμές χαράς και εκτόνωσης, εικόνες που θα τους βοηθήσουν να αισθανθούν όμορφα.

Το κοινό που δίνει χρήματα από το υστέρημα του, στην Ελλάδα των 1.500.000 ανέργων, στηρίζοντας τις ομάδες με το τίμημα των εισιτηρίων και των συνδρομών, περιμένει να δεί όμορφο παιχνίδι, ώστε να ξεχασθεί από τα βάσανα και τις σκοτούρες, να ζήσει έστω για δύο ώρες κάθε εβδομάδα, ‘’αλλού’’.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο ώστε να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, να δείξουμε σεβασμό σε όλους όσοι είναι, με όποιο τρόπο, κοντά μας αλλά και στους εαυτούς μας.

Αλλωστε, βιώνουμε ως κλάδος, με σκληρό τρόπο, τις συνέπειες όχι μόνο της κρίσης αλλά και των αυθαιρεσιών, αλλά, συνεχίζουμε να αισιοδοξούμε, μένουμε πιστοί στη μεγάλη αγάπη μας, το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΣΑΠ, σε πνεύμα συνεργασίας με τη Σούπερ Λιγκ, που δείχνει καλή διάθεση, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Ελπίζουμε ότι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα έχουν την υποστήριξη και τη συνέπεια που απαιτούνται, ώστε να αφεθούν απερίσπαστοι να παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχουν.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αλλά και τέχνη.

Πάμε όλοι μαζί να παίξουμε μπάλλα, να διασκεδάσουμε, με θετική διάθεση και με τη σκέψη ότι αυτό το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε και το ίδιο το ποδόσφαιρο μας, αξίζει πολλά.

Πάμε να βάλουμε γκολ στη μιζέρια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη