Καλή επιτυχία στον Κλαούντιο Ρανιέρι…

ΝΕΑ

Αποτελεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή το γεγονός ότι ένας απο τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι, αποφάσισε να συνδέσει το όνομα του με την Εθνική μας ομάδα, το καμάρι μας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, απο τους πλέον πολυταξιδεμένους και περιζήτητους Ιταλούς προπονητές, με θητεία στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας, σε κορυφαίες και πάντα φιλόδοξες ομάδες, είναι βέβαιο ότι έχει τις προδιαγραφές ώστε να τα καταφέρει με την Εθνική Ελλάδος, να την πάει ακόμα πιο ψηλά.

Στους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, θεωρούμε ότι θα προσθέσει και τα εύσημα αλλά και τις επιτυχίες που θα έχει με την Εθνική μας ομάδα.

Για τους Ελληνες διεθνείς και τους Ελληνες φιλάθλους, η αφοσίωση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι δεδομένη.

Η αγωνιστικότητα των συναδέλφων μας αλλά και το καθολικό ενδιαφέρον για την Εθνική μας, όπως και οι απίστευτα υψηλές τηλεθεάσεις των αγώνων της, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το αποδεικνύουν.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, περιμένουμε απο την Εθνική μας ότι θα συνεχίσει με επιτυχίες την πορεία της, ξεκινώντας απο τον αγώνα με τους Ρουμάνους στο γήπεδο Καραισκάκη, στην προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος.

Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο, τα οφέλη για την Εθνική μας και το ποδόσφαιρο μας θα είναι πολλαπλά.

Θα καθοδηγήσει αλλά και θα εμπνεύσει με την προσωπικότητα, το κύρος και τις γνώσεις του, ετοιμάζοντας και τη συνέχεια για την Εθνική Ελλάδος.

Κόουτς, καλώς ήλθες.

Ο ΠΣΑΠ και όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα είναι στο πλευρό σου.

Εδώ θα αισθάνεσαι όπως στην αγαπημένη σου Ρώμη, τον τόπο όπου γεννήθηκες.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη