Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), καλωσορίζει τον νέο προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας Michael Skibbe και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδος, ο ΠΣΑΠ, σταθερά, είναι στο πλευρό του προπονητή και των διεθνών, τους οποίους εμπιστευόμαστε απόλυτα, καθώς, είναι άξιοι και ικανοί, με πλούσιο ταλέντο και διάθεση προσφοράς.

Αναγκαίο, προφανώς, είναι να προταχθεί, το «Εμείς» έναντι του «Εγώ» για το καλό του συνόλου, καθώς και για την πρόοδο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η πικρία για την παρουσία της Εθνικής μας Ομάδας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είναι δεδομένη. Οπωσδήποτε, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συναισθημάτων, αλλά και λαθών και αναμφίβολα έγιναν λάθη από όλους.

Όμως, γυρνάμε σελίδα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να προχωρήσουμε ώστε να πετύχει η Εθνική Ελλάδος το καλύτερο δυνατό και να επιστρέψει σε τροχιά διακρίσεων.

Χωρίς να ξεχνάμε την ως εδώ πορεία μας, καλούμαστε να ανασυγκροτήσουμε την Εθνική Ελλάδος, έτσι όπως όλοι μαζί την οραματιζόμαστε.

Προς αυτή την κατεύθυνση καθοριστικής σημασίας είναι: σωστές επιλογές και κατευθύνσεις από τη διοίκηση της Ε.Π.Ο., έμπνευση και κατάλληλη διαχείριση από την τεχνική ηγεσία και, φυσικά, πολλή δουλειά, αφοσίωση και επίδειξη ομαδικού πνεύματος από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζονται σταθερό περιβάλλον, ηρεμία, σιγουριά και υποστήριξη από την κοινή γνώμη, προκειμένου να αποδώσουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους.

Και ας μην ξεχνάμε: Η Εθνική Ομάδα της πατρίδας μας αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, η εικόνα της αντιπροσωπεύει και αφορά Όλους μας και γι’ αυτό ήταν, είναι και θα είναι πάνω από κάθε είδους ατομικά συμφέροντα και επιδιώξεις.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη