Καλή επιτυχία Ελλάδα !

ΝΕΑ

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στο νέο ξεκίνημα της, με πρωταρχικό στόχο την σταθερή επιστροφή στις επιτυχίες που θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Εθνική Ελλάδας αρχίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της στον Όμιλο, συναντώντας την Εθνική Κύπρου, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει το χειροκρότημα από την εξέδρα, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την εμφάνιση, την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα, την αφοσίωση.

Οι διεθνείς συνάδελφοι μας, έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί και άξιοι. Με την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε και την αρωγή όλων μας, μα πάνω από όλα με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, όλα θα πάνε καλά σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν αντίπαλοι, παρά μόνο δύο Εθνικές ομάδες με κοινό Εθνικό ύμνο, που θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό και μετά από τα 90 λεπτά της δοκιμασίας τους, θα είναι και πάλι μαζί, σαν αδέλφια.

Καλό παιχνίδι!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη