Καλή επιτυχία από τον ΠΣΑΠ στην Εθνική μας ομάδα!

ΝΕΑ

O  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έστειλε στην Εθνική μας ομάδα Κ-20 , που ξεκινά την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τουρκία το εξής μήνυμα συμπαράστασης.

 

Προς
Προπονητή Εθνικής Ελλάδος Κ-20
Κώστα Τσάνα
Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος Κ-20
Κώστα Σταφυλίδη

Αγαπητοί Φίλοι,
Η Διοίκηση, τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κι εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο η Εθνική μας ομάδα Κ-20 ξεκινά αύριο Σάββατο, στην Τουρκία, την προσπάθεια της για διάκριση, με αντίπαλο το Μεξικό.

Πιστεύουμε σε εσάς, στην αξία σας, στην αφοσίωση σας στη φανέλα με το εθνόσημο, στην εμπειρία που έχετε αποκτήσει, μέσα από μεγάλες αθλητικές δοκιμασίες, στις προοπτικές που έχετε, στην αποφασιστικότητα σας ώστε να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό.

Οι Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος, σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, έχουν αποδείξει, με τον καλύτερο και πιο έμπρακτο και σαφή τρόπο, την ποιότητα, τη δυναμική και την κλάση τους κι έχουν πετύχει πολλά.

Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών παραμένει, για όλους, φωτεινό παράδειγμα προσήλωσης στο στόχο κι επιβεβαίωσης του ταλέντου του Έλληνα ποδοσφαιριστή ενώ αναμφίβολα, είναι πολλές και σημαντικές κι οι επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων Ελπίδων , Νέων, Παίδων, σε όλα τα πεδία, όπου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.

Ξεκάθαρο είναι ότι όλα αυτά, ”κάτι” δείχνουν.

Είστε άξιοι, είστε, για εμάς, οι καλύτεροι, είστε το σήμερα και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν.

Καλό παιχνίδι.

Όλα θα πάνε καλά, όπως ευχόμαστε κι επιθυμούμε.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχές μας και στους άλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι βρίσκονται κοντά σας, στην Τουρκία.

Για τον ΠΣΑΠ
Πρόεδρος
Κώστας Χαλκιάς

 

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη