“Καλή επιτυχία” από τον ΠΣΑΠ στους διεθνείς μας

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014ΝΕΑ

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας ομάδας βρέθηκαν την παραμονή της αναχώρησης για την Πορτογαλία, με τελικό προορισμό την Βραζιλία και το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Διονύσιος Δημόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας Σταμάτης Συρίγος, όπως και ο συνεργάτης του Συνδέσμου Κώστας Παπαδόπουλος.

[justified_image_grid]

Η αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε τους διεθνείς μας στο ξενοδοχείο όπου είχαν αποσυρθεί και τους ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στο Μουντιάλ, δίνοντας τους παράλληλα τα συγχαρητήρια όλων των μελών του ΠΣΑΠ, για ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Όπως, μάλιστα, ειπώθηκε χαρακτηριστικά προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας, “η διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι μέσα στις δυνατότητες τους”.

Στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, δόθηκαν από τον ΠΣΑΠ αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ενώ εκφράσθηκαν προς τους διεθνείς μας, θερμές ευχαριστίες για τη σπουδαία και πολύτιμη βοήθεια που έχουν προσφέρει προς τον Σύνδεσμο, όποτε ζητήθηκε η αρωγή τους.

Από τους διοικούντες τον ΠΣΑΠ έγινε ενημέρωση προς τους διεθνείς μας για το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει από τη Διοίκηση του Συνδέσμου την τελευταία τετραετία και υπήρξαν έπαινοι και καθολική αναγνώριση για τις προσπάθειες οι οποίες καταβλήθηκαν αλλά και για την αποτελεσματικότητα που υπήρξε στις διεκδικήσεις και την αναβάθμιση του ΠΣΑΠ και του ρόλου του Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Όπως μάλιστα επεσήμαναν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, το έργο που παρουσιάζει ο ΠΣΑΠ είναι σπουδαίο και ολοκληρωμένο και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Εθνική ομάδα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο ΠΣΑΠ είναι έννοιες ταυτόσημες.

Οι διεθνείς μας τόνισαν ότι είναι και παραμένουν δίπλα στον ΠΣΑΠ , αλληλέγγυοι με τον Σύνδεσμο μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι το ασφαλιστικό αλλά και εκείνο που αφορά το Εγγυητικό Ταμείο.

Ειδικά δε οι συνάδελφοι οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, υποστήριξαν με ενθουσιασμό ότι ο ΠΣΑΠ λειτουργεί πλέον όπως οι κορυφαίοι Σύνδεσμοι Ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό ενώ όλοι οι διεθνείς έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Συνδέσμου εκτιμώντας ότι στον ΠΣΑΠ γίνεται σοβαρή δουλειά, με υπευθυνότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην, καθοριστική, συμβολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro, για την οποία παραδέχθηκαν ΠΣΑΠ και διεθνείς ότι προσφέρει πάρα πολλά στους ποδοσφαιριστές, καθώς τους στηρίζει με κάθε τρόπο.
[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη