Καλή αρχή με υγεία και κάθε επιτυχία

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, εύχεται σε όλα τα μέλη του που αγωνίζονται στην πρώτη την τάξη επαγγελματική κατηγορία υγεία και κάθε επιτυχία.

Η νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι για όλους μας πρωτόγνωρη, αφού καλούμαστε να διαχειριστούμε τα νέα δεδομένα που επικρατούν λόγω της πανδημίας του Covid 19 που πλήττει την ανθρωπότητα. Ηδη τα βιώσαμε από την περασμένη περίοδο και καλούμαστε να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί σε ζητήματα τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Με γνώμονα πως η διασφάλιση της υγείας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ευελπιστούμε πως τη νέα σεζόν θα εκμηδενιστούν τα όποια εξωαγωνιστικά προβλήματα παρουσιαστούν και τα οποία, ομολογουμένως, ταλανίζουν κατά καιρούς το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Η αγωνιστική περίοδος 2020/21 χαρακτηρίζεται κρίσιμη σε πολλά επίπεδα, όπως μεταξύ άλλων για την επιστροφή της Ελλάδος σε θέση στη βαθμολογία της UEFA που θα της προσφέρει εκ νέου 5 και όχι 4 «εισιτήρια» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο μεγάλος στόχος θα επιτευχθεί μόνο με σύνεση και καλή θέληση, ώστε να επιλυθούν τα όποια ζητήματα προκύψουν στην πορεία.

Ο ΠΣΑΠ θα παραμένει αρωγός κάθε ενέργειας ή πρωτοβουλίας που αποσκοπεί στην παραπάνω κατεύθυνση, αλλά και θεματοφύλακας των θεμελιωδών δικαιωμάτων που διέπουν τα μέλη του.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη