Η Ψυχή μιας Ομάδας

ΝΕΑ

Η ομάδα Δημοσιογραφίας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών προχώρησε στη δική της καταγραφή όσων είδε και κυρίως όσων έζησε στη διάρκεια της Γιορτής του Ποδοσφαιριστή, των ”Βραβείων ΠΣΑΠ – Ο.Π.Α.Π. 2012”.
Παρουσιάζουμε το κείμενο, όπως ακριβώς το έγραψαν τα παιδιά, που είναι πράγματι, άξια συγχαρητηρίων, όπως και όλοι όσοι είναι κοντά τους.
«Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) μας κάλεσε στα βραβεία του όπου θα βραβευόντουσαν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της χρόνιας 2012. Η εκδήλωση έγινε στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Όλοι μας νιώσαμε χαρά και το περιμέναμε πως και πως γιατί αλλιώς είναι να βλέπεις από την τηλεόραση τους αγαπημένους σου ποδοσφαιριστές και αλλιώς να είσαι δίπλα τους. Από την Ε.Ψυ.Με. πήγαμε η Βασιλική, ο Γιώργος Κ., ο Δημήτρης, ο Αντώνης, ο Γιώργος Γ. και ο Δημήτρης Π.
Το σημαντικό ήταν ότι θα βραβεύαμε κιόλας κάποιους ποδοσφαιριστές. Εμείς βραβεύσαμε τον τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά και τον Άγγελο Μπασινά για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Μαζί μας στη σκηνή ήταν και οι Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος. Την εκδήλωση κάλυπτε ζωντανά η Nova. Ο παρουσιαστής είπε ότι την βράβευση θα την κάνουμε εμείς. Νιώσαμε καλά για αυτό και που θα μας έβλεπαν οι υπόλοιποι φίλοι μας από την Ε.Ψυ.Με. γιατί τους εκπροσωπούσαμε. Στη σκηνή ανεβήκαμε μαζί με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είχε έρθει να μας δει και να μας βοηθήσει και σε ένα παζάρι που είχαμε κάνει στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά πέρσι. Αλλά και τώρα που είναι πρόεδρος ο κύριος Πούλιος, έρχονται συνέχεια στις εκδηλώσεις μας. Νιώσαμε πολύ μεγάλη ευτυχία που είχαμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές μαζί μας.
Είδαμε εκεί πολλούς φωτογράφους και κάμερες. Ακόμα είδαμε τους Βόκολο, Φουρτάδο, Φύσσα, Αντώνη Αντωνιάδη, Δημητρέλο, Μήτρογλου, Βλαχοδήμο, Δώνη και τον Γελαδάρη που πήρε και βραβείο επειδή στην ηλικία του (περίπου 40 ετών) πηγαίνει σχολείο για να πάρει απολυτήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης εμφανίστηκε και ένας νεαρός που έκανε κόλπα με μία μπάλα ποδοσφαίρου.
Πριν φύγουμε βγάλαμε φωτογραφίες όλοι μας με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Δημήτρη Γελαδάρη που ήταν πολύ φιλικοί μαζί μας και ανοιχτοί για να συζητήσουμε.
Πάνω στη σκηνή αυτό που νιώσαμε ήταν ότι εκπροσωπούσαμε την Ε.Ψυ.Με. Θα θέλαμε να πούμε στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που μας έβλεπε στην τηλεόραση να βοηθήσουν να μην κλείσει η σχολή μας γιατί είναι πηγή απασχόλησης και έμπνευσης για μας. Λόγω χρόνου όμως δε μπορέσαμε να το πούμε αυτό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΠΣΑΠ για αυτήν την πρόσκληση γιατί μας έδωσαν μεγάλη χαρά και μακάρι να μας ξανακαλέσουν να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί και να τους ξαναδούμε».

Ομάδα Δημοσιογραφίας Ε.Ψυ.Με.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη