Η ομάδα του ΠΣΑΠ σε αγώνα για τους άπορους

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος και ο Αθλητικός Οργανισμός της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας,Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών), τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων και το STAR FOOTBALL CLUB, διοργανώνoυν στις 11 Νοεμβρίου, στις 16.00, στις εγκαταστάσεις του Star Football Club Voulas (Αλκυονίδων 4, Α΄Πλαζ Βούλας) μεγάλο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των Ομάδων του ΠΣΑΠ (Διεθνείς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και Πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004) και της UNESCO-STARFC στην οποία συμμετέχουν γνωστοί ποδοσφαιριστές και δημοφιλείς καλλιτέχνες, προκειμένου να ενισχυθεί το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στηρίζει το έργο της Εκκλησίας κι η ομάδα του, γι΄ακόμα μία φορά, είναι στις επάλξεις και ενισχύει προσπάθειες που αποσκοπούν στην ανακούφιση της κοινωνίας μας, ειδικά εκείνων που έχουν άμεση ανάγκη την βοήθεια μας.

Οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με την ομάδα του ΠΣΑΠ θα παίξουν, μετά απο αποδοχή της πρόσκλησης που έγινε προς τον Σύνδεσμο μας, σε αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά κι έντονο συμβολισμό καθώς φέρνει και πάλι τους ποδοσφαιριστές ως αρωγούς συνανθρώπων μας.

Ηδη, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα, τον οποίο θα ακολουθήσει εκδήλωση με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Πριν και μετά τον αγώνα, θα υπάρξουν σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις (μικρής διάρκειας αγώνες παιδιών της Μητροπόλεως καθώς και δύο ομάδων γυναικών) και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (λειτουργία περιπτέρων με ενημέρωση της δράσης των διοργανωτών, εικαστική αθλητική έκθεση τηςUnesco και άλλων καλλιτεχνών, παραδοσιακοί χοροί από συλλόγους διαφόρων διαμερισμάτων της Ελλάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως κ.α.)

[psap]
Ετικέτες: Ομάδα Π.Σ.ΑΠ.

Σχετικά Νέα