Η ομάδα του ΠΣΑΠ σε αγώνα ανθρωπιάς στην Ελβετία

ΝΕΑ

Αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από μέλη του ΠΣΑΠ, θα δώσει φιλικό παιχνίδι, για φιλανθρωπικό σκοπό, με αντίπαλο την ομάδα των Ελλήνων ομογενών της Ελβετίας, το Σάββατο 1 Ιουνίου (4 μμ) στο γήπεδο Buchlern Altstetten, στη Ζυρίχη.
Αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει, επίσης, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων του ΠΣΑΠ με τον απόδημο ελληνισμό, ειδικά δε με το ομογενειακό στοιχείο της Ελβετίας, με το οποίο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και σε αυτό το κάλεσμα κοινωνικής προσφοράς, έχουν σχέσεις, μακράς, φιλίας.
Χορηγός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ΟΠΑΠ ΑΕ, που πάντα στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και στηρίζει κάθε προσπάθεια μας και πρωτοβουλία μας, ειδικά όταν αντικείμενο της είναι η κοινωνική προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.
Η ΟΠΑΠ ΑΕ, με την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής της ομάδας του ΠΣΑΠ στην Ελβετία, κατέστησε δυνατή τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα με τους Έλληνες ομογενείς και έδειξε για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της και για αυτό την ευχαριστούμε θερμά.
Με την ομάδα του ΠΣΑΠ, θα αγωνισθούν, κάτω από τις οδηγίες του Ζαχαρία Λυκουρίνου, οι Ζαγοράκης, Νικοπολίδης, Μπασινάς, Κατεργιαννάκης, Σαραβάκος, Φρατζέσκος, Σαργκάνης, Μπατίστα, Πούλιος, Γκόγκιτς, Κατσιαμπής, Αλεξανδρίδης, Παπανδρέου, Καραϊσαρίδης, Ξανθόπουλος. Ανάμεσα τους είναι 4 Πρωταθλητές Ευρώπης (Ζαγοράκης, Νικοπολίδης, Μπασινάς, Κατεργιαννάκης) και ο Πρόεδρος της απερχόμενης Διοίκησης του ΠΣΑΠ και επανεκλεγείς στο συμβούλιο του Συνδέσμου, Κώστας Πούλιος.
Μαζί με την ομάδα του ΠΣΑΠ, θα μεταβεί στην Ελβετία και ένας ακόμα Πρωταθλητής Ευρώπης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη