Οι νεοεκλεγέντες για τη Διοίκηση του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Με μεγάλη συμμετοχή, με φυσική παρουσία ή με πληρεξούσιο, 1.100 από τα 1.500 εγγεγραμμένα μέλη του ΠΣΑΠ, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, μετά την απαλλαγή από κάθε ευθύνη του απερχόμενοι Διοικητικού Συμβουλίου και την έγκριση και αποδοχή των πεπραγμένων του.
Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, αναδείχθηκαν ως νεοεκλεγέντες για τη Διοίκηση του ΠΣΑΠ οι εξής 9, οι οποίοι θα αποτελέσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, που θα διαδεχθεί εκείνο του οποίου η θητεία ολοκληρώθηκε.

Διονύσιος Δημόπουλος
Κωνσταντίνος Κατσουράνης
Κωνσταντίνος Πούλιος
Κωνσταντίνος Κιάσσος
Άγγελος Βέρτζος
Κωνσταντίνος Χαλκιάς
Σταμάτιος Συρίγος
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Ιωάννης Λαζανάς

Με αναπληρωματικά μέλη τους παρακάτω

Παναγιώτης Κόρμπος
Ιωάννης Χλωρός
Ιωάννης Σφακιανάκης
Ευάγγελος Ψαρρής
Σπυρίδων Δωροβίνης
Άγγελος Ζουμπουλάκης
Αναστάσιος Καραμάνος
Αλέξανδρος Σούφλας
Ιωάννης Κωστόπουλος

Και εξελεγκτική επιτροπή (οι 3 πρώτοι) τους

Χρήστος Πουρής
Γεώργιος Αντωνίου
Λεωνίδας Σκαρτσίλας
Ανδρέας Γεωργακόπουλος

Εξελέγησαν στη Διοίκηση του ΠΣΑΠ, 2 Πρωταθλητές Ευρώπης, οι Κατσουράνης-Χαλκιάς, ενώ επανεξελέγησαν από το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, οι Δημόπουλος, Πούλιος, Χαλκιάς, Συρίγος.
Πρώτη φορά μετέχουν στα κοινά του Συνδέσμου τους οι Κατσουράνης, Κιάσσος, Βέρτζος, Κωνσταντινίδης, Λαζανάς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, που θα κληθεί να συνεχίσει το πετυχημένο έργο που γίνεται στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση και υποστήριξη των συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη