Οι λύσεις μέσα από Συνεργασία…

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε συνάντηση που είχε σε θεσμικό επίπεδο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, τοποθετήθηκε για το ζήτημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα. O ΠΣΑΠ, μετά από γόνιμη και υπεύθυνη ανταλλαγή απόψεων, κατέθεσε προτάσεις που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση και καταστολή φαινομένων βίας.

psap_kontonis_003

Ο ΠΣΑΠ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων κ. Σταμάτη Συρίγο, τον Nομικό Σύμβουλο του Συνδέσμου κ. Αθανάσιο Μακρυνιώτη και τον Δ.Ν. Δικηγόρο της Νομικής Υπηρεσίας κ. Εμμανουήλ Αλαφραγκή, μετά και από την ανωτέρω συνάντηση ελπίζει και πιστεύει ότι μόνον μέσα από την ειλικρινή συνεργασία όλων όσων εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, θα βρεθούν οι αναγκαίες και ριζικές λύσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην οριστική πάταξη κάθε φαινομένου βίας, εντός και εκτός γηπέδων.

psap_kontonis_001

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι η σημερινή κατάσταση είναι θλιβερή, όχι όμως και μη αναστρέψιμη. Μόνον με ριζικές τομές, αυτοκριτική, αληθή βούληση, συναίνεση και σκληρό αγώνα θα προκύψουν τα αναγκαία εχέγγυα για την εκπλήρωση του κοινού σκοπού μας. Ελπίζουμε ότι και η Πολιτεία, με τη στάση της, θα συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη