Η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Στις 9 Μαΐου 2016 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι, Αθήνα) με σκοπό, εκτός των λοιπών εργασιών της, τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.).

Κυρίαρχο ρόλο μεταξύ των βασικών θεμάτων της ημερησίας διατάξεως θα έχει η αναφορά στην ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου όπως και η παρουσίαση των τεκμηριωμένων προτάσεων του ΠΣΑΠ για ανασυγκρότηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω βελτιωτικών αλλαγών και αναδιαμόρφωσης του Πρωταθλήματος της Super League και της Football League, με έμφαση στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Football League.

Η έναρξη της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ θα γίνει στις 13:00 και η κάλπη θα κλείσει στις 19:00.

Η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών-μελών του ΠΣΑΠ, σε καιρούς δύσκολους για το ποδόσφαιρο μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική και επιβεβλημένη και θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στον Σύνδεσμο μας.

Yποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ( εκλέγονται 9 άτομα ) είναι οι :

Βέρτζος Αγγελος
Γεωργίου Γεώργιος
Γουμάγιας Γεώργιος
Δημόπουλος Διονύσιος
Διγκόζης Αγγελος
Καμπάνταης Λεωνίδας
Καπετάνος Κωνσταντίνος
Κόρμπος Παναγιώτης
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος
Λαζανάς Ιωάννης
Μπούρμπος Χρήστος
Παπαδόπουλος Βασίλειος
Παπατζίκος Αλέξανδρος
Πούλιος Κωνσταντίνος
Ρόκας Ευστάθιος
Σολάκης Ηλίας
Συρίγος Σταμάτιος
Χλωρός Ιωάννης

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι :

Αθανασόπουλος Χρήστος
Καρύδης Αλέξανδρος
Κωστόπουλος Ιωάννης
Λαμπρόπουλος Ιωσήφ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη