Η Football League είναι εκ των «αιμοδοτών» του ποδοσφαίρου μας

ΝΕΑ
Εθνική Ελλάδος, καλή επιτυχία...

O Πανελλήνιος  Σύνδεσμος  Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τονίζει συνεχώς και προς πάσα κατεύθυνση, την αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε η Football League να λειτουργεί ομαλά και  σε επαγγελματικά επίπεδα. Κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει, τουλάχιστον στον βαθμό που απαιτείται, για τη δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας μας.

Ο ΠΣΑΠ προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται, όχι μόνο επειδή κυρίαρχη επιδίωξή του αποτελεί η προάσπιση των δικαιωμάτων που έχουν κατοχυρώσει τα μέλη του. Ο Σύνδεσμος παραμένει προσκολλημένος στην αρχή που πρέπει να πρεσβεύει κάθε επαγγελματίας του χώρου και αφορά τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κάτι που μόνο αν συνεργαστούμε όλοι θα αποτελέσει πραγματικότητα. Στον πρόσφατο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος  με την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συμπεριλήφθηκαν εννέα ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στην Football League. Πρόκειται για τους  Ανδρέα Γιαννιώτη, Δημήτρη Γιαννούλη,  Βασίλη Λαμπρόπουλο,  Μιχάλη Μανιά, Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη, Τάσο Μπακασέτα , Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Χατζηισαϊα, κάτι που αποτυπώνει ανάγλυφα πως η κατηγορία παραμένει ένας βασικός «αιμοδότης» του ποδοσφαίρου μας.

Η «μετάγγιση» παικτών από εκείνη προς τη Σούπερ Λιγκ και μετέπειτα στην Εθνική Ελλάδος, είναι η πιο τρανή απόδειξη πως πρέπει άπαντες να αντιμετωπίζουν την Football League με τη σοβαρότητα και τη σπουδαιότητα που της αρμόζει.

 

 

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη