Η Ελπίδα Έδεσσας και ο ΠΣΑΠ σε φιλανθρωπικό αγώνα για τη ζωή

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σε μία, ακόμα, δράση κοινωνικού χαρακτήρα από τον ΠΣΑΠ, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με 5 πρωταθλητές Ευρώπης στη σύνθεση της (Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Καφές, Γεωργιάδης) και υπό τις οδηγίες του εκλέκτορα της, προπονητή Χαράλαμπου Ζελενίτσα, αγωνίσθηκε σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Έδεσσα, με την Ελπίδα Έδεσσας, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών του Νομού Πέλλας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από αυτόν τον αγώνα, διατέθηκαν για τη στήριξη των ατόμων που ταλαιπωρούνται από τον καρκίνο. Για τον ίδιο σκοπό, την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από τη επάρατο νόσο και ο ΠΣΑΠ προχώρησε σε προσφορά χρηματικού ποσού. Η διεξαγωγή του αγώνα συνδυάσθηκε με την ενεργοποίηση μεγάλου αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΠΣΑΠ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.

Το γήπεδο της Έδεσσας ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ειδικά από παιδιά που ήθελαν να γνωρίσουν τα ινδάλματα τους ενώ πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, αγωνίσθηκαν μεταξύ τους τα παιδιά των Ακαδημιών του Εδεσσαϊκού, του Αλμωπού Αριδαίας, των Γιαννιτσών και του Ηρακλή Έδεσσας.

Πριν την έναρξη, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην ομάδα του ΠΣΑΠ, στην Εθνική Ελλάδος για την κατάκτηση του Euro 2004, στους Γιάννη Αμανατίδη, Κώστα Μαλουμίδη, Γιώργο Καρασαϊρίδη και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Εδεσσαϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Γιαννιτσών και Ηρακλή Έδεσσας.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 5-1 υπέρ της ομάδας του ΠΣΑΠ για την οποία σκόραραν οι Μπασινάς, Κούτσης, Καφές, Αμανατίδης και Λυμπερόπουλος ενώ το τέρμα της Ελπίδας πέτυχε ο Κωνσταντινίδης.

Πριν την έναρξη, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, ενώ για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 5-1 υπέρ της ομάδας του ΠΣΑΠ για την οποία σκόραραν οι Μπασινάς, Κούτσης, Καφές, Αμανατίδης και Λυμπερόπουλος ενώ το τέρμα της Ελπίδας πέτυχε ο Κωνσταντινίδης.

[justified_image_grid ids=8667,8668]

Διαιτητές ήταν οι Παμπορίδης, Παπαδόπουλος, Ζγούρος.

Ελπίδα Έδεσσας : Τζήγκας, Παγιούλας, Αδάμ, Πρεβετιτσάνης, Τέντζερης, Τσάτσε, Σούσαρης, Απάζογλου, Σαπουντζής, Τούσιας, Χατζηγεωργίου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Αποστόλου, Αντωνίου, Φάρας, Νικολαΐδης, Πασλαμούσκας, Δέλλιος, Δάφνης, Μαλουμίδης, Τουρμάνης, Βυρώζης, Κωνσταντινίδης και Ανδρεάδης.

ΠΣΑΠ : Νικοπολίδης, Βάλλας, Μπασινάς, Κυργιάκος, Καφές, Γεωργιάδης, Κούτσης, Λυμπερόπουλος, Μπατίστα, Αμανατίδης, Κατσουράνης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Πούλιος, Καρασαϊρίδης.

[justified_image_grid id=8679] [psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη