Η Ελλάδα με Βουλγαρία και Κροατία στο Τουρνουά Ελευθέρων Παικτών

ΝΕΑ

Η ομάδα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα συγκροτηθεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro, θα αγωνισθεί στον ίδιο Όμιλο. τον Δεύτερο, με τις ομάδες της Βουλγαρίας και της Κροατίας.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Ιουλίου στη Νιόν της Ελβετίας. Αρχικά είχε προγραμματισθεί να γίνουν τα παιχνίδια στην Αυστρία, αλλά, τελικώς επελέγη η λύση του Αθλητικού Κέντρου στο Κολοβραί της Νιόν.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μείνει ελεύθεροι, προκειμένου να βρουν ομάδα για τη σεζόν 2014-2015 δείχνοντας τα προσόντα τους σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Η Ελλάδα θα πάρει μέρος στο Τουρνουά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης μαζί με Βουλγαρία και Κροατία με τις οποίες θα είναι στον ίδιο Όμιλο αλλά και με τις Ελβετία, Σερβία, Σλοβενία που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον Πρώτο Όμιλο.

Το Τουρνουά του 2014 της FIFPro για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον σκάουτερ, προπονητών και μάνατζερ οι οποίοι αναζητούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Σταντ Νιόν, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ελβετίας, μια ανάσα απο τα κεντρικά γραφεία της ΟΥΕΦΑ, δίπλα στη λίμνη της Νιόν.

Οι πρώτοι αγώνες των Ομίλων θα γίνουν στις 5 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν την Κυριακή οι αναμετρήσεις με τις διασταυρώσεις των ομάδων ανάλογα με τη θέση που θα έχουν καταλάβει στον Όμιλο τους.

Όπως επισημαίνεται από τους διοργανωτές “αυτή είναι μία σπουδαία παροχή στους Συνδέσμους μέλη μας που δίνουν έτσι στους παίκτες τους μία επιπλέον ευκαιρία ώστε να αναζητήσουν νέο συμβόλαιο, καθώς πολύ συχνά όσοι παρακολουθούν από κοντά αυτό το Τουρνουά εκπλήσσονται ευχάριστα απο την ποιότητα των παικτών και με την προσθήκη και της Κροατίας αυτό το Τουρνουά είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ, σε ότι αφορά την αριθμητική συμμετοχή ομάδων”.

Καθώς οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη αναζητούν παίκτες ώστε να κλείσουν τα ρόστερ τους, η FIFPro θα φιλοξενήσει και δεύτερο Τουρνουά τον Ιούλιο αφού μετά τη Νιόν, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο Τουρνουά, επίσης 6 ομάδων που θα γίνει το διήμερο 19-20 Ιουλίου για τους ποδοσφαιριστές των Συνδέσμων της Δυτικής Ευρώπης, στο Ράινσμπουργκ της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων στο Τουρνουά της Νιόν:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

  • 12:30 Ελβετία – Σλοβενία
  • 13:45 Ελλάδα – Βουλγαρία
  • 15:00 Ελβετία – Σερβία
  • 16:15 Ελλάδα – Κροατία
  • 17:30 Σλοβενία – Σερβία
  • 18:45 Βουλγαρία – Κροατία

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

  • 13:30 Ο Τρίτος του Α Ομίλου με τον Τρίτο του Β Ομίλου
  • 14:45 Ο Δεύτερος του Α Ομίλου με τον Δεύτερο του Β Ομίλου
  • 16:00 Ο Πρώτος του Α Ομίλου με τον Πρώτο του Β Ομίλου
[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη