Η Μπόλτον αναγνώρισε την προσφορά του Στέλιου Γιαννακόπουλου

ΝΕΑ

Οι φίλαθλοι της Μπόλτον δε ξέχασαν την προσφορά του Στέλιου Γιαννακόπουλου στην ομάδα τους, κατά τα 5 χρόνια στα οποία αγωνίσθηκε φορώντας τη φανέλα της.

Επιβράβευσαν τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ με το ζεστό χειροκρότημα τους κατά την πρόσφατη παρουσία του στο Μπόλτον, όπου μάλιστα κλήθηκε από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, του οποίου ήταν επίσημος προσκεκλημένος, να κάνει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την κλήρωση για προωθητική ενέργεια της Μπόλτον.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε την Μπόλτον για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε και αναφερόμενος στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας δήλωσε “Με τη σταθερή παρουσία του στο πλευρό της Μπόλτον οι φίλαθλοι της έχουν στηρίξει ιδανικά την ιστορική ομάδα τους. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι φόρεσα τη φανέλα της. Και δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ ότι ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου νιώθω πολύ μεγάλη ικανοποίηση γιατί κανείς στο Μπόλτον δε ξέχασε ότι στην όμορφη πενταετία που πέρασα σε αυτή την πόλη, έκανα πάντα το καλύτερο δυνατό με ευσυνειδησία. Ο ποδοσφαιριστής ήταν, είναι και είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο επίκεντρο για τους Αγγλους και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό”.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη