Οι Αυστραλοί ποδοσφαιριστές κάνουν έρανο για τους πλημμυροπαθείς

ΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών της Αυστραλίας PFA ανακοίνωσε ότι στην εκδήλωση «PFA Alex Tobin OAM Medal Night» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Crown Palladium στη Μελβούρνη, θα γίνει έρανος και τα χρήματα θα δoθούν στους πλημμυροπαθείς.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ο αρχηγός της Melbourne Heart Simon Colosimo μίλησε για τον αντίκτυπο που είχαν οι καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Queensland. «Είμαστε θλιμμένοι για την καταστροφή που ζουν οι Αυστραλοί με τις πρωτοφανείς πλημμύρες των περασμένων εβδομάδων» δήλωσε ο Colosimo.

«Εκείνη η βραδιά είναι η πιό σημαντική και ιδιαίτερη της χρονιάς για μας και οι ποδοσφαιριστές θεώρησαν ότι ήταν κατάλληλη για να γίνει έρανος για τους συνανθρώπους μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βοηθήσουν. Επίσης την ίδια βραδιά, οι παίχτες της A-League θα δωρίσουν μέρος του μισθού τους για αυτόν τον σκοπό.»

Η τελετή «Tobin Medal» δίνει εύσημα σε ποδοσφαιριστές που έχουν επιδείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας τους τέσσερα χαρακτηριστικά: 1) ηγετικές ικανότητες, 2) επαγγελματικές επιτυχίες ως παίκτες 3) συνεπή στάση και αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους τους και 4) αφοσίωση στο παιχνίδι.

Ο Mark Viduka θα είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που θα λάβει αυτή την τιμητική διάκριση στην γιορτή του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών της Αυστραλίας. Οι προηγούμενοι που είχαν τιμηθεί είναι οι Johnny Warren, Joe Marston και Craig Johnston.

Κατά την διάρκεια της τελετής, η PFA θα ανακοινώσει και την καλύτερη ομάδα της σεζόν από την A-League.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη