Γίνε Δότης Μυελού των Οστών

ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και της εκστρατείας που έχει αναλάβει για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις η «Πίστη», απευθύνει έκκληση για την ευαισθητοποίηση όλων των ανθρώπων με σύνθημα «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», υποστηρίζει και συμμετέχει σε ενέργειες, οι οποίες αποσκοπούν στην περαιτέρω αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να ενισχυθεί ο αγώνας κατά του καρκίνου.

Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, στις 12:00 το μεσημέρι, ο ΠΣΑΠ και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις η «Πίστη» θα έχουν την ευκαιρία σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το οποίο θα μας φιλοξενήσει, να έρθουν κοντά με τα παιδιά και τους γονείς τους, οι οποίοι καθημερινώς δίνουν τον αγώνα τους κατά του καρκίνου των παιδιών τους, να σταθούν στο πλάι τους και με σθένος να παρουσιάσουν την καινούρια καμπάνια του ΠΣΑΠ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο στην ετήσια Γιορτή του Ποδοσφαιριστή.

Αρωγοί και συνοδοιπόροι και στην προσπάθεια αυτή του ΠΣΑΠ θα είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, καθώς και οι συνάδελφοι μας, οι οποίοι επανδρώνουν τη σημερινή Εθνική Ελλάδος, με επικεφαλής τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. Γιώργο Καραγκούνη.

Όλα τα αστέρια του ποδοσφαίρου μας θα βρεθούν στο πλευρό των παιδιών, υποστηρίζοντας αυτή την κίνηση αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ, προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε ένα ζήτημα, το οποίο αφορά και πρέπει να αφορά σε όλους μας, διαδίδοντας ένα δυνατό μήνυμα.

Περαιτέρω στόχος μας είναι η ενίσχυση αυτής της προσπάθειας με τη δημιουργία χώρου στην Αθήνα, κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου θα φιλοξενούνται παιδιά ποδοσφαιριστών, αλλά και λοιπών συνανθρώπων μας, τα οποία έχουν ανάγκη νοσηλείας, μαζί με τις οικογένειές τους.

«Το Σπίτι φιλοξενίας από τον Ποδοσφαιριστή» θα είναι ο δικός τους χώρος και θα αποτελεί την κορωνίδα της προσφοράς του επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην κοινωνία, και δη σε αδύναμα μέλη της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε…

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη