Φιλικό του ΠΣΑΠ για τον “Εθνικάρα”

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υποστηρίξει τον Γιάννη Μαντζουράνη, τον ”Εθνικάρα”, στον αγώνα που κάνει για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο είναι υποχρεωμένος να μεταβεί στο εξωτερικό για λεπτή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεία.
Αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ αγωνίστηκε στο γήπεδο του Αιγάλεω με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Εθνικού, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Γιάννη Μαντζουράνη.
Οι παλαίμαχοι του Εθνικού νίκησαν με 2-1 αλλά φυσικά σε τέτοιες αναμετρήσεις, το σκορ έχει έτσι ή αλλιώς περιορισμένη σημασία, ειδικά όταν ο σκοπός είναι ιερός καθώς όλοι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να είμαστε στο πλευρό του ”Εθνικάρα”, ίσως του καλύτερου Έλληνα φιλάθλου.
Τα γκολ για την ομάδα του Εθνικού σημείωσαν οι Μπουμπίλα και Κομιώτης ενώ για τον ΠΣΑΠ σκόραρε ο Βατσουράκης.
Με την ομάδα του ΠΣΑΠ αγωνίστηκαν οι Σαργκάνης (Λαλιώτης), Ποζαπαλίδης, Γκουλής, Συνοδινός, Μούτας, Δομάζος, Φυλακούρης (Πολύζος), Τσιαμπουρής, Βαΐτσης (Βατσουράκης), Koκολάκης, Χριστόπουλος (Κωνσταντόπουλος).

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη