Φιλικό ανθρωπιάς για την ομάδα του ΠΣΑΠ στον Πύργο

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στην πρώτη παρουσία του Μπάμπη Ζελενίτσα στον πάγκο της αντιπροσωπευτικής ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αστέρια που έλαμψαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα την Δευτέρα 9 Μαρτίου στον Πύργο, προκειμένου να αγωνισθούν με τη φανέλα με το σήμα του ΠΣΑΠ με την ομάδα επιλέκτων ποδοσφαιριστών του Νομού Ηλείας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Πύργου και θα αρχίσει στις 4:00 μ.μ..

Τα έσοδα από αυτή την φιλική αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, που έχασε τη ζωή του στην εκτέλεση του καθήκοντος. Ο εκλιπών ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και προπονητής σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ κος Σταμάτης Συρίγος, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κος Κώστας Πούλιος θα πάρει μέρος στον αγώνα.

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ θα αγωνισθούν οι Γιάννης Αμανατίδης, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Σίνισα Γκόγκιτς, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Στάθης Καραλάγας, Χρήστος Καραπίτσος, Μιχάλης Καψής, Σωκράτης Κοψαχείλης, Βασίλης Λάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Πούλιος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιώργος Στράντζαλης, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, Τάσος Φερεκίδης, Κώστας Φρατζέσκος.

Ανάμεσα τους είναι 5 Πρωταθλητές Ευρώπης με την Ελλάδα, το 2004 στην Πορτογαλία ενώ από τους 21 παίκτες της αποστολής της ομάδας του Π.Σ.ΑΠ. οι 7 αγωνίσθηκαν με τον Πανηλειακό στις χρυσές ποδοσφαιρικές ημέρες που έζησε ο Πύργος.

Η παρουσία του ΠΣΑΠ στην πρωτεύουσα της Ηλείας, θα συνδυασθεί με μία ακόμα δράση που ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο του Συνδέσμου μας, καθώς, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Σταμάτη Συρίγο και Κώστα Πούλιο, μαζί με τους Γιάννη Αμανατίδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Γιώργο Καραϊσαρίδη και Ντανιέλ Μπατίστα, θα επισκεφθούν το Ειδικό Σχολείο που στεγάζεται σε λυόμενες εγκαταστάσεις σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από την πόλη του Πύργου, φιλοξενώντας 45 παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στα παιδιά θα προσφερθεί αθλητικό υλικό ενώ στο σχολείο θα δοθεί γραφική ύλη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες όπως επίσης και δωροεπιταγή αξίας 300,00 € για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, για τη σίτιση των παιδιών, στα οποία έχουμε πάντα τη σκέψη μας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη