Φιλική νίκη του ΠΣΑΠ στο “Μαραθώνιο Αγάπης” στις Σέρρες

ΝΕΑ

Στο δεύτερο αγώνα που έδωσε η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ στο πλαίσιο του “Μαραθώνιου Αγάπης” που οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα, νίκησε στις Σέρρες την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού με 5-4.

Περίπου 2.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα συνάντηση ενώ τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες προσπάθειες και σπουδαίο θέαμα από σπουδαίες φυσιογνωμίες του ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο ήταν και ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Τα γκολ σημείωσαν για τους γηπεδούχους Σερραίους οι Χρυσοστομίδης (9’), Πεμπές (59’), Ζαχαριάδης (78’) και Εγγονίδης (88’), ο τελευταίος μείωσε για το τελικό 4-5.
Από την πλευρά του ο ΠΣΑΠ προηγήθηκε στο 4’ με αυτογκόλ του Μπαϊρα, ενώ τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (12’ και 84’), Δημήτρης Σαραβάκος (65’) και Στέλιος Γιαννακόπουλος (86’).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ (Σπύρος Σταυλάς): Κοτζαμπασίδης, Τσιρίκας, Βάβαλης, Μπαϊρας, Φάκης, Βαγενάς, Πεμπές, Δημητρίου, Σαββίδης, Πάτηνιος, Αϊβαζίδης.
Έπαιξαν και οι: Αποστόλου, Χατζηιωαννίδης, Χρυσοστομίδης, Γαλάνης, Μακράκης, Χατζής, Τουτουντζής, Πανταζής, Ζαχαριάδης, Χατζημαργαρίτης, Εγγονίδης, Χατζηδημητριάδης, Γκουμάσης, Σεϊζης.

ΠΣΑΠ (Ζαχαρίας Λυκουρίνος): Σαργκάνης, Καραϊσαρίδης, Μαυρογενίδης, Τσέροβιτς, Λαγωνίδης, Γκουλής, Γιαννακόπουλος, Ξανθόπουλος, Β. Μπορμπόκης, Σαραβάκος, Τζόρτζεβιτς.
Έπαιξαν και οι: Κυζερίδης, Αλεξανδρίδης, Κοκολάκης, Στ. Μπορμπόκης.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη