Φιλική νίκη της ομάδας του ΠΣΑΠ, με 5-1, στην Ελβετία

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έδειξε, για ακόμα μία φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του και την έμπρακτη διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικής ομάδας του, για την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα, για φιλανθρωπικό σκοπό, στη Ζυρίχη.
Στο παιχνίδι, που παρά την ισχυρή βροχόπτωση, συγκέντρωσε αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο όπου διεξήχθη, ο ΠΣΑΠ επικράτησε με 5-1 της ομάδας των Ελλήνων ομογενών της Ελβετίας.
Αυτή η αναμέτρηση που προσέφερε βοήθεια σε συνανθρώπους μας, σε δύσκολους καιρούς και παράλληλα απετέλεσε ευκαιρία για τη σύσφιγξη των σχέσεων της Ελλάδας με τον απόδημο ελληνισμό, πραγματοποιήθηκε μόνο χάρη στην ευγενική χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ, που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της ομάδας του ΠΣΑΠ, στηρίζοντας με αποφασιστικότητα και αμεσότητα την ελληνική ομογένεια και προσφέροντας, για ακόμα μία φορά, την αρωγή της σε μία πρωτοβουλία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
Οι συμπατριώτες μας, οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ήταν ενθουσιώδεις και υποδειγματικοί ως προς τη φιλοξενία τους προς την ομάδα του ΠΣΑΠ, την οποία τίμησαν με την αγάπη, το ενδιαφέρον τους αλλά και με αναμνηστική πλακέτα.
Τα γκολ της ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σημείωσαν οι Φρατζέσκος 2, Σαραβάκος, Μπασινάς, Παπανδρέου.
Με τον ΠΣΑΠ αγωνίσθηκαν, κάτω από τις οδηγίες του Ζαχαρία Λυκουρίνου, οι Σαργκάνης (Νικοπολίδης, Κατεργιαννάκης), Πούλιος, Καραϊσαρίδης, Καλλιτζάκης (Αθανασιάδης), Ι. Ξανθόπουλος, Μπασινάς, Κατσιαμπής, Φρατζέσκος, Αλεξανδρίδης, Μπατίστα (Παπανδρέου), Σαραβάκος.
Έπαιξαν με τον ΠΣΑΠ 3 ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004 στην Πορτογαλία (Νικοπολίδης, Μπασινάς, Κατεργιαννάκης), ενώ κοντά τους, έστω και αν δεν πήρε μέρος στη συνάντηση, ήταν, ως αρωγός της προσπάθειας που έγινε, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, επίσης μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδος.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη