Φιλική νίκη για τον ΠΣΑΠ στο Ρέθυμνο

ΝΕΑ

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, με τη διοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό, ομάδα που συγκροτήθηκε από σπουδαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές-μέλη του ΠΣΑΠ, νίκησε με 8-2 την ομάδα των επιλέκτων ποδοσφαιριστών του Ρεθύμνου.
Μάλιστα, οι διοργανωτές φρόντισαν κι υπήρχε εξαιρετικά ενδιαφέρον τελετουργικό πριν από το παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Γάλλου, μπροστά σε 800 θεατές.
Το τελετουργικό ξεκίνησε υπό τους ήχους του λαούτου και του συγκροτήματος του Μανόλη Κονταρού και με τους χορούς του παραδοσιακού συγκροτήματος «Ξαθέρια», ενώ στην είσοδο τους, τις ομάδες συνόδευαν παιδιά και η μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνου.
Υπήρξε, μάλιστα ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου αλλά κι έπαρση της Ελληνικής σημαίας, ώστε να τιμηθούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που μετακινήθηκαν στο Ρέθυμνο για έναν αγώνα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των διεθνών ποδοσφαιριστών επιβλήθηκε με 8-2 της ομάδας Επίλεκτων Ρεθύμνου με γκολ από τους Ζαγοράκη (3), Σαραβάκο (2), Μαραγκό, Φρατζέσκο και Μπασινά. Σκόραραν για τους Ρεθυμνιώτες οι Παπαδογιάννης, Βερτούδος.

Διαιτητές: Χριστοδουλάκης, Συργούνη, Κοκμοτός.
Ομάδα ΠΣΑΠ (Ζαχαρίας Λυκουρίνος): Σαργκάνης (46’ Νικοπολίδης), Βαμβακούλας (46’ Βελέντζας), Ξανθόπουλος (46’ Κοκολάκης), Γεωργάτος, Μαραγκός, Πούλιος, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Νταμπίζας, Φραντζέσκος (46’ Μανωλάς), Σαραβάκος.
Επίλεκτοι Ρεθύμνου (Νίκος Τσουπάκης – Γιώργος Καλιγιάννης): Μανουσάκης (46’ Μακρυδάκης), Μπουλιός (46’ Γαβαλάς), Ιωαννίδης (58’ Χόμπης), Ασπρομάτης (36’ Μποτωνάκης, 58’ Παλάσσης), Φραγκάκος (33’ Παπαδογιάννης), Δεληγιαννάκης (58’ Ν. Βερτούδος), Βουράκης (33’ Ανδριώτης), Καλαϊτζιδάκης (46’ Παντ. Βερτούδος), Λυρώνης, Ξηράκης (58’ Στεφανάκης), Βελονάκης (46’ Μαρκουλιδάκης).

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη