Εσείς μπορείτε τα πάντα…

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014ΝΕΑ

Προς
Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος
Γιώργο Καραγκούνη

Αγαπητέ Γιώργο,

Η πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων όσοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιές είναι οι δυνατότητες σας και πόσο μεγάλη είναι η αφοσίωση σας στη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Έχετε, ήδη, ενθουσιάσει και συγκινήσει ένα ολόκληρο έθνος, με την αφοσίωση σας στον κοινό στόχο και την αυτοπεποίθηση αλλά και το πάθος, το πείσμα και το κουράγιο σας.

Μπροστά σας υπάρχει το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα, που δε χωρά αμφιβολία ότι επίσης δεν βρέθηκε τυχαία στις 16 καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Με τις ευχές της Διοίκησης και των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, να σας συνοδεύουν σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, αλλά και με την αγάπη και αναγνώριση και αποδοχή που έχετε κερδίσει απο όλους, πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και αυτή τη φορά.

Είμαστε δίπλα σας, είμαστε μαζί σας, νιώθουμε τις αγωνίες σας, να ξέρετε ότι εκτιμάμε ιδιαίτερα όχι μόνο την προσπάθεια σας αλλά και τη συνολική εικόνα που παρουσιάζετε, καθώς επιβεβαιώνετε σε κάθε κίνηση και σε κάθε κουβέντα σας ότι είστε μοναδικά πρότυπα.

Καλή επιτυχία. Και με τη νίκη. Το ταξίδι συνεχίζεται, ζούμε ένα όνειρο απο το οποίο κανείς δε θέλουμε να μας ξυπνήσει.

Εσείς, άλλωστε, μπορείτε τα πάντα.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη