Επίτιμος Εκλέκτορας της ομάδας του ΠΣΑΠ ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος

ΝΕΑ

Η συνεισφορά του Ζαχαρία Λυκουρίνου στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, από την ημέρα δημιουργίας του και η προσφορά του στην αντιπροσωπευτική ομάδα που δημιουργήθηκε και στηρίχθηκε από εκείνον, δεν αποτιμώνται, δεν έχουν σύνορα.

Λόγια δεν υπάρχουν προκειμένου να αποτυπωθεί το έργο του στον ΠΣΑΠ , ειδικά ως προς την ομάδα του Συνδέσμου μας, η οποία αγωνίζεται εδώ και δεκαετίες, με την ευθύνη και καθοδήγηση του, όχι μόνο ως εκλέκτορα και προπονητού αλλά και ως ‘’ποδοσφαιρικό πατέρα’’ των συναδέλφων που προστρέχουν στο κάλεσμα του ΠΣΑΠ και παίζουν σε φιλικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τόσο μέσα από μεμονωμένα παιχνίδια όσο και από τον ‘’Μαραθώνιο Αγάπης’’ που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011, η ομάδα του ΠΣΑΠ αγωνίσθηκε με υπευθυνότητα και διάθεση κοινωνικής προσφοράς, προκειμένου να βοηθήσει συνανθρώπους μας, είτε ως μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα, είτε ως μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τον ευχαριστούμε για την αγόγγυστη προσπάθεια του, για την ευαισθησία και τις όμορφες πρωτοβουλίες, για το πνεύμα αλληλεγγύης και υποστήριξης όχι μόνο στον συνάδελφο αλλά και στον συνάνθρωπο, το οποίο διακρίνει τον ΠΣΑΠ και εσείς φροντίσατε ώστε να ενσαρκωθεί, να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχισθεί. Και θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο και με τη δική του βοήθεια, πλέον, ως Επίτιμου Εκλέκτορα της αντιπροσωπευτικής ομάδας του ΠΣΑΠ

Ενας κύκλος έκλεισε, όμορφα, ήρεμα, πετυχημένα, με αξιοπρέπεια, με ήθος και υποδειγματική παρουσία από μέρους του κ.Ζαχαρία Λυκουρίνου.

Ενας άλλος κύκλος ανοίγει και ασφαλώς θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ.Ζαχαρίας Λυκουρίνος θα είναι αρωγός, σε ότι κριθεί αναγκαίο και σκόπιμο, του συναδέλφου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας του ΠΣΑΠ, η οποία θα συνεχίσει να πορεύεται στον ίδιο δρόμο που ακολουθεί εδώ και χρόνια, με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί ο Σύνδεσμος μας και με τη σφραγίδα που εκείνος έβαλε, με την προσωπικότητα, την αφοσίωση και την αγάπη του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Ζαχαρία Λυκουρίνο για ότι έδωσε στον ΠΣΑΠ και την κοινωνία μας, θεωρούμε δεδομένο ότι θα προσφέρει πολλά ακόμα στον Σύνδεσμο και την ομάδα μας και ότι θα είναι πάντα κοντά μας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη