Επιτυχία για τον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Χάρη στις ενέργειες της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αλλά και στο πνεύμα αγαστής συνεργασίας, την οποία επέδειξαν οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής εταιρείας “LA VIE”, αντιμετωπίσθηκαν και διευθετήθηκαν σοβαρές ασφαλιστικές εκκρεμότητες, οι οποίες αφορούσαν στα μέλη του ΠΣΑΠ.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του ΠΣΑΠ, ο οποίος είναι πάντα δίπλα σε όλα τα μέλη του και τα υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήδη, μάλιστα, αποδόθηκαν σε 8 ενδιαφερόμενα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, συνολικά 89.789,69 ευρώ.

Η άψογη επικοινωνία και συνεργασία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ με την υπό εκκαθάριση ασφαλιστική εταιρεία “LA VIE” μέσω των εκπροσώπων της και ιδίως της οικογένειας Αποστολόπουλου, του κου Περιστέρη, του εκκαθαριστή της εταιρείας κου Καραμιχάλη και της επόπτριας ασφαλιστικής εκκαθάρισης κας Αθερινού, είχε ως αποτέλεσμα να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών Diego Sebastian Romano, Γρηγόρη Αθανασίου, Γιώργου Αλεξόπουλου, Λευτέρη Γιαλούση, Αβραάμ Παπαδόπουλου, Αραούζο-Σίλβα Χαλκιαδάκη, Χρήστου Χρυσοφάκη και Χρήστου Κουτσοσπύρου, με την απευθείας μεταφορά των χρηματικών ποσών στους λογαριασμούς τους.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον συνάδελφο Γιώργο Αλεξόπουλο αναγνωρίσθηκε μόνιμη επαγγελματική ανικανότητα και του χορηγήθηκε η ανάλογη ασφαλιστική αποζημίωση.

Ο ΠΣΑΠ και κυρίως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά ευχαριστήρια τους προς την ασφαλιστική εταιρεία “LA VIE”, αλλά και τον Επίτροπο ΔΕΙΑ και Αναλογιστή Υπεύθυνο Διοίκησης της εταιρείας κο Περιστέρη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τακτοποίηση αυτών των εκκρεμοτήτων.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη