Επιστολή του Κώστα Κιάσσου προς το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Ο συνάδελφος Κώστας Κιάσσος, ο οποίος παραιτήθηκε απο το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, καθώς ανέλαβε καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στην ΠΑΕ Παναχαική, απέστειλε στον Σύνδεσμο την παρακάτω επιστολή.

Προς

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ

Αγαπητοί Φίλοι,

Ηταν τιμή μου ότι, με τις όποιες δυνάμεις μου, είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω τους ποδοσφαιριστές ως μέλος της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, χάρη στην ευκαιρία που μου δόθηκε απο την ετυμηγορία των συναδέλφων μας στην εκλογική διαδικασία, καθώς με εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους.

Ειλικρινά, είμαι υπερήφανος γιατί συνυπήρξα στο Δ.Σ. του ΠΣΑΠ με έντιμους συναδέλφους, ανθρώπους που διαπίστωσα ότι πασχίζουν με ειλικρίνεια και αγωνιστικότητα για το καλύτερο δυνατό για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, σε συνθήκες αντίξοες και σε περιβάλλον πράγματι επισφαλές για όλους.

Εκανα ότι μπορούσα ώστε να φανώ χρήσιμος.

Οι προθέσεις μου ήταν ειλικρινείς και το γεγονός ότι κατά τη θητεία μου στο Δ.Σ.του ΠΣΑΠ ολοκληρώθηκε, μετά απο 38 χρόνια, η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και εγκαινιάσθηκε η διαδικασία της νομικής υποστήριξης των συναδέλφων , είναι σπουδαίο για εμένα, καθώς αποτυπώνεται έτσι η ομαδική δουλειά που γίνεται απο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, με αίσθημα ευθύνης για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η συνεισφορά μου στον Σύνδεσμο μας, με κάνει χαρούμενο και ευτυχή.

Και θα είμαι διαρκώς κοντά στον ΠΣΑΠ, έστω και αν δε μετέχω πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς, συνεχίζω τη δράση μου στο ποδόσφαιρο ως Τεχνικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. Παναχαική και αυτή η ιδιότητα δε συμβιβάζεται με εκείνη του μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας.

Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Μαζί πετύχαμε πολλά, μπορούμε ακόμα περισσότερα.

Ο Σύνδεσμος είναι σε καλά χέρια και όλοι θα είμαστε στο πλευρό σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κώστας Κιάσσος

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη