Επιστολή στον κ. Μπαλτάκο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

ΝΕΑ

Επιστολή του ΠΣΑΠΠ στον κ΄. Μπαλτάκο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ενόψει της σημερινής (11/10)  της συνεδρίασης:

”Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε της Ε.Π.Ο..

Για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο, στα μέσα Οκτωβρίου και του έτους 2022, το πρωτάθλημα της SL 2 είναι το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Δυστυχώς σταθερά διατηρούμε το ρεκόρ αργοπορίας στην έναρξη επαγγελματικού πρωταθλήματος και αυτή η «πρωτιά» βάζει την δυσφήμιση της χώρας μας σε ρόλο πρωταγωνιστή, διαλύει κάθε αγωνιστικό πλάνο και προκαλεί δυσμενείς συνέπειες στην καριέρα των συναδέλφων μας.

Σήμερα θα αποφασίσετε αν τελικά αυτό το φαινόμενο θα τερματιστεί ή αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να διατηρεί αυτές τις αρνητικές «πρωτιές».

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η πάγια θεσμική σας αποστολή είναι η βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αποφάσεις που θα λάβετε, ως μοναδικό κριτήριο θα έχουν την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.

Αντιλαμβανόμαστε ότι κατανοείτε πλήρως την κρισιμότητα των αποφάσεων που θα λάβετε και την θέση ευθύνης όπου διακατέχετε, ευελπιστώντας ότι μετά τη σημερινή σας συνεδρίαση θα μπούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.”

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη