Επιστολή στον κ. Κυριάκο Φύτρα

ΝΕΑ

Ο ΠΣΑΠΠ έστειλε την κάτωθι επιστολή στον κ. Κυριάκο Φύτρα, επ’ ευκαιρία της επανεκλογής του στην προεδρία της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ:

”Αξιότιμε κύριε Φύτρα,

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επανεκλογή σας στην προεδρία της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο σας, που ομολογουμένως προβάλει αρκετά δύσκολο λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν, με κορωνίδα όλων την αργοπορημένη έναρξη των πρωταθλημάτων της σεζόν 2022/23. Εξέλιξη που επηρεάζει δυσμενώς και τις Εθνικές μας ομάδες, στις διεθνείς τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η παραπάνω διαπίστωση αποτυπώνεται ανάγλυφα μέσω των σημερινών (1/11) κλήσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τις φιλικές αναμετρήσεις με το αντίστοιχο της Κύπρου (11&14/11) και με αφορμή ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα αρχίσει, όπως μόλις σήμερα έγινε επίσημα γνωστό, το διήμερο 19&20 Νοεμβρίου. Δηλαδή πάρα πολύ αργοπορημένα.

Πιο συγκεκριμένα στην 24μελη αποστολή συμπεριλήφθηκαν οκτώ (8) ποδοσφαιρίστριες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, άρα για ακόμη μία φορά θα κληθούν να αγωνιστούν με το εθνόσημο χωρίς να έχουν ξεκινήσει οι συλλογικές τους υποχρεώσεις παρότι θα βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο ΠΣΑΠΠ  θα σταθεί αρωγός στο πλευρό σας σε κάθε ενέργεια και απόφαση που αποσκοπεί στη βελτίωση και ανάδειξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, όπου θεωρούμε πως είναι σε θέση και έχει τις δυνατότητες να προσφέρει πολλά στον αθλητισμό της χώρας μας. ”

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη