Επανεκλογή της Διοίκησης του ΠΣΑΠ

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Με την, πανηγυρική, επανεκλογή του συνόλου των μελών της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με την προσθήκη του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στο Δ.Σ. αντί του αποχωρήσαντος Κώστα Κατσουράνη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΠΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με την παρουσία 250 μελών του Συνδέσμου.

Η σειρά εκλογής των 9 μελών του ΠΣΑΠ που θα συνέλθουν σε σώμα ώστε να συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με θητεία 3 ετών, είναι η εξής :

Διονύσιος Δημόπουλος
Σταμάτης Συρίγος
Γιάννης Λαζανάς
Κώστας Πούλιος
Αγγελος Βέρτζος
Γιάννης Χλωρός
Παναγιώτης Κόρμπος
Κώστας Κωνσταντινίδης
Βασίλης Παπαδόπουλος

Λαζανάς και Πούλιος ισοψήφισαν και αναφέρονται με αλφαβητική σειρά.

Πρώτος επιλαχών είναι ο Γιώργος Γεωργίου και ακολούθως οι υπόλοιποι υποψήφιοι κατετάγησαν ως εξής :

Χρήστος Μπούρμπος
Λεωνίδας Καμπάνταης
Αγγελος Διγκόζης
Κώστας Καπετάνος
Γιώργος Γουμάγιας
Ηλίας Σολάκης
Στάθης Ρόκκας
Αλέξανδρος Παπατζίκος

Η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ ενέκρινε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης, όπως και το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

IMG_6029

IMG_6090

IMG_6072

Παρόντες στην Γενική Συνέλευση ήταν, επίσης, οι πρώην Πρόεδροι του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος και Αντώνης Νικοπολίδης, όπως και δύο ακόμα Πρωταθλητές Ευρώπης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Κατσουράνης, μαζί με έναν ακόμα τρανό διεθνή συνάδελφο μας, τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

IMG_6012

IMG_6115

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση ήταν οι εξελίξεις για το υπό ενεργοποίηση Εγγυητικό Ταμείο όπως και οι προτάσεις που κατέθεσε ο ΠΣΑΠ στους κοινωνικούς εταίρους, για την αναδιαμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου με αλλαγές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύριο στόχο την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League.

Στην Γενική Συνέλευση ψήφισαν όλες οι ομάδες που παραμένουν σε ενεργό κατάσταση, ήτοι οι 14 από τις 16 ομάδες της Super League και οι 16 από τις 18 ομάδες της Football League, καθώς, δεν μετείχαν της ψηφοφορίας Πανθρακικός και Καλλονή που έχουν υποβιβασθεί από την Super League και δεν έχουν πλέον αγωνιστική δραστηριότητα, όπως και ο Εργοτέλης και ο Ολυμπιακός Βόλου που έχουν αποχωρήσει από την Football League.

IMG_6183

IMG_6083

IMG_6187

IMG_6203

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάσθηκε το έργο της Διοίκησης του ΠΣΑΠ, με το σύνολο των δράσεων του Συνδέσμου, σε καιρούς δύσκολους για την κοινωνία μας, σε συνθήκες αντίξοες, αλλά, πάντα, με φροντίδα, ειδικά για τον αδύναμο ποδοσφαιριστή, με επαφή, επικοινωνία, ενημέρωση και εκπαίδευση, ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα.

IMG_6046

IMG_6098

IMG_6219

IMG_6223

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Χρήστος Αθανασόπουλος, Γιάννης Κωστόπουλος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος.

IMG_6143

IMG_6088

IMG_6151

Στην εκλογική διαδικασία καταμετρήθηκαν 675 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων τα 671 ήταν έγκυρα ενώ υπήρξαν 2 λευκά και 2 άκυρα.

[justified_image_grid id=8901] [psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη