ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΝΕΑ

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τις συνεχείς αναφορές στην Εθνική μας ομάδα, η οποία βρέθηκε απέναντι από το “εκτελεστικό απόσπασμα”, μετά από τη νέα ήττα, την οποία υπέστη από τα Νησιά Φερόε, γεγονός, το οποίο επέφερε αυτό το οποίο όλοι βλέπαμε, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ή να δεχθεί, τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση του EURO.

Οι διεθνείς μας είναι στο στόχαστρο και βιώνουν την απόλυτη απαξίωση. Πλέον, έγιναν “ακατάλληλοι”, “ανεπαρκείς”, “αδιάφοροι”, “τουρίστες”.

Ξεχνάμε, όμως, ότι αυτοί, οι οποίοι τώρα απαξιώνονται από κάποιους, είναι οι ίδιοι που έφεραν διακρίσεις για την Εθνική μας ομάδα. Αυτοί, οι οποίοι χαρακτηρίσθηκαν μόλις πριν λίγο καιρό οι “ελπίδες” και τα “στηρίγματα” για την επόμενη ημέρα. Και τώρα, ρίχνονται όλοι στον Καιάδα.

Για την αποτυχία, φταίμε ΟΛΟΙ.

Οι ευθύνες, όμως, πρέπει να καταλογισθούν με διάθεση δημιουργίας για την επόμενη ημέρα, χωρίς αφοριστικό πνεύμα και χωρίς να αποκαθηλώσουμε ό, τι υπάρχει, αλλά, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, με ψύχραιμο και καθαρό μυαλό, αλλά και ποδοσφαιρικό “εγωισμό”.

Ετοιμαζόμαστε για ένα νέο ξεκίνημα, σε δύσκολες συνθήκες Όμως, ποτέ τίποτα δεν ήταν εύκολο για εμάς.

Η ζωή κάνει κύκλους. Το ίδιο και το ποδόσφαιρο, το οποίο θυμόμαστε πάντα ότι αποτελεί ένα μεγάλο και σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωής μας.

Οι διεθνείς μας έχουν αναμφισβήτητα αξία, φιλοδοξία και επιθυμίες. Όσοι βρίσκονται κοντά τους γνωρίζουν ακριβώς τί πρέπει να κάνουν, ώστε να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα. Προς τούτο, καλούμε την Ομοσπονδία να προχωρήσει στις διορθωτικές κινήσεις, τις οποίες θα κρίνει αναγκαίες, δίχως πανικό και βιασύνη.

Η ζημιά έγινε τώρα. Η περαιτέρω αποδόμηση της Εθνικής μας δεν βοηθά σε τίποτα.

Οι ίδιοι παίκτες θα οδηγήσουν και πάλι την Εθνική μας ομάδα σε διακρίσεις.

Το ταλέντο, η καρδιά, η ψυχή και η αγάπη στην εθνική φανέλα με το εθνόσημο, είναι στοιχεία απαραίτητα. Τίποτα από αυτά δε μας λείπει.

Με σωστές κινήσεις θα γυρίσουμε και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, αρκεί να θυμόμαστε ότι είναι απαραίτητο να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Κρίσιμο, όμως, είναι να θυμόμαστε πάντα από πού ερχόμαστε, πόσο μοχθήσαμε για να ανέβουμε, την πορεία μας ως σήμερα. Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή.

Ο ΠΣΑΠ είναι στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας και των διεθνών ποδοσφαιριστών μας.

Τα χειρότερα τα είδαμε.

Τώρα, πάμε ξανά, όπως άλλοτε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη