Ενθουσιασμός για την παρουσία του ΠΣΑΠ στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Ιδιαίτερη απήχηση είχαν οι επισκέψεις που έγιναν σήμερα, σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, απο αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, την οποία αποτελούσαν ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας κι Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος κι ο συνεργάτης του ΠΣΑΠ Κώστας Παπαδόπουλος.

IMG_2853

Για πρώτη φορά, ο ΠΣΑΠ βρέθηκε δίπλα στους μαθητές της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της εκστρατείας του στα σχολεία όλης της Ελλάδας, για ενημέρωση με στόχο την πρόληψη κι αντιμετώπιση φαινομένων βίας, ρατσισμού, ντόπινγκ και διαφθοράς.

IMG_2851

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα παιδιά απο μέλη της Διοίκησης του Π.ΣΑ.Π. και απο ποδοσφαιριστές των ομάδων της πόλης ( στα σχολεία του Ευόσμου, τον Αγροτικό Αστέρα εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Σκλιοπίδης, Αγγελος Καραντασιάδης, Παύλος Καθάριος, Γιάννης Ντόσης, Νίκος Βαφέας ), διενεμήθη δωρεάν αθλητικό υλικό στα σχολεία, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως και έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά επικάρπια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

IMG_2847

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα παιδιά, που έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την παρουσίαση που τους έγινε, όπως και για την επαφή με τη Διοίκηση και τα μέλη του ΠΣΑΠ

IMG_2848

Η δράση του ΠΣΑΠ οργανώνεται με την άδεια και αρωγή του Υπουργείου Παιδείας και με την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με πολύτιμη προσφορά απο τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ.Νίκο Οξύζογλου.

Σήμερα, η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ επισκέφθηκε 3 Δημοτικά Σχολεία του Ευόσμου ( 4ο-15ο-22ο ), όπως και το 31ο Δημοτικό Σχολείο και το 11ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

IMG_2849 (1)

Την Παρασκευή 9/10/2015 θα πραγματοποιηθούν οι εξής επισκέψεις :

9.00-10.30
2ο Γυμνάσιο Χαριλάου και 29ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Αναξιμάνδρου 77-79)
11.00-12.30
2ο-4ο Γυμνάσιο Τούμπας (Κλεάνθους 30)

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη