Ενημέρωση του ΠΣΑΠ στους ποδοσφαιριστές Λεβαδειακού και Πιερικού

ΝΕΑ

Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είχαν συναντήσεις με τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και του Πιερικού, τους οποίους ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα  που τους απασχολούν.
Υπήρξαν διεξοδικές συζητήσεις τόσο για τη συμφωνία του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ, την Superleague και την Football League για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές όσο και για την ασφάλιση τους, την αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως και  τους κινδύνους από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Έγινε κατανοητό ότι η αποφυγή κάθε είδους εμπλοκής στο φαινόμενο των προσυννενοημένων αγώνων είναι αναγκαία κι αυτονόητη ενώ επισημάνθηκε και ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Τονίσθηκε, επιπλέον, ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει, με κάθε τρόπο, να αποφεύγουν πανηγυρισμούς, χειρονομίες, σχόλια και εκφράσεις που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα ενώ δόθηκαν πληροφορίες που αφορούν την προσπάθεια επιμόρφωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) με τη μέθοδο On-Line Academy, όπως και για τη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου, που θα λειτουργήσει προς όφελος των συναδέλφων.
Συμφωνήθηκε ότι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ δόθηκε ενημέρωση και για το Τουρνουά Ελεύθερων ποδοσφαιριστών το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι.
Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του ΠΣΑΠ, ενώ δέχθηκαν ότι θα πρέπει να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, για ό, τι τυχόν προκύψει ή χρειασθεί.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη