Ενημέρωση των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου από τον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Κοντά στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που συνομίλησαν με τους συναδέλφους στο προπονητικό κέντρο όπου γυμνάζονται, τους ενημέρωσαν για ζητήματα που τους αφορούν και άκουσαν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους, σε εξαιρετικά θετικό πνεύμα και κλίμα.
Από την πλευρά των μελών του ΔΣ του ΠΣΑΠ έγινε εκτενής αναφορά σε ό, τι έχει σχέση με τη συμφωνία του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ, την Superleague και την Football League για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, στην ασφάλιση τους, στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών, στους κινδύνους από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά και από τυχόν εμπλοκή στο φαινόμενο των προσυννενοημένων αγώνων.
Ιδιαίτερη συζήτηση υπήρξε για την προσπάθεια επιμόρφωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) με τη μέθοδο On-Line Academy, όπως και για τη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου, που θα λειτουργήσει προς όφελος των συναδέλφων.
Στο πλαίσιο της ενημερωτικής επαφής με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, από τον ΠΣΑΠ επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να είναι, όπως όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ δόθηκαν πληροφορίες και για το Τουρνουά Ελεύθερων ποδοσφαιριστών. το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι.
Δεδομένο θεωρείται ότι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, χρειάζεται να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, να ενημερώνουν για όποιο πρόβλημα έχουν ή όποιο παράδοξο συναντήσουν ενώ μόνο όφελος θα έχουν εφόσον γνωστοποιούν στον ΠΣΑΠ τα προβλήματα, που τυχόν αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Με την ολοκλήρωση αυτής της συνάντησης, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους για τη στάση αλλά και για το ενδιαφέρον του ΠΣΑΠ.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη