Ενημέρωση και ψηφοφορία για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου

ΝΕΑ

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ψήφισαν τους καλύτερους συναδέλφους τους στον κόσμο για το 2013, στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας, της  FIFA FIFPro World XI 2013.

Η ψηφοφορία που υλοποιείται στην Ελλάδα, με την ευθύνη και φροντίδα του ΠΣΑΠ, θα συνεχισθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ ήδη η Παγκόσμια Ομοσπονδία των Ποδοσφαιριστών, FIFPro, δίνει σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να διαλέξει τους 11, καλύτερους κατά τον ίδιο, ποδοσφαιριστές.

Κοντά στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μαζί με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ, ήταν και ο Δανός καθηγητής Πανεπιστημίου, ειδικός στο Sports Management, Jens Peter Sorensen, ο οποίος πραγματοποιεί έρευνα στην Ελλάδα, αναφορικά με την κουλτούρα και τις απόψεις αλλά και τις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη χώρα μας, στο πλαίσιο μελέτης που επεξεργάζεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από την πλευρά των εκπροσώπων του Συνδέσμου, έγινε ιδιαίτερη αναφορά προς τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου για όλα τα θέματα που τους απασχολούν ως επαγγελματίες ενώ υπήρξε ενημέρωση, σε ό, τι έχει σχέση με την ασφάλιση τους, η οποία βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, χάρη και στην καλή συνεργασία που έχει ο ΠΣΑΠ με τη Super League.

Μέσα από την επεξεργασία των δεδομένων που έγινε από τον ΠΣΑΠ, εντοπίσθηκαν ελλείψεις και ανάγκες, διαφοροποιήθηκαν, προς το καλύτερο ασφαλώς, οι καλύψεις, βελτιώθηκαν οι παροχές στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και στα προστατευόμενα από αυτούς μέλη των οικογενειών τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η οροφή της ασφαλιστικής κάλυψης για τους συναδέλφους, ανέβηκε πλέον από τις 40.000 ευρώ στις 500.000 ευρώ, ώστε να αντιμετωπίζονται επαρκώς όλα τα περιστατικά που είναι δυνατό να τους απασχολήσουν.

Σημαντικές τροποποιήσεις έγιναν και στον κλάδο της ασθένειας και με το τωρινό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι δικοί τους άνθρωποι, είναι καλυμμένοι και κατοχυρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη