Εγκώμια του Υφυπουργού Τέρενς Κουίκ για τον ΠΣΑΠ

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, είχε στα γραφεία του ΠΣΑΠ η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που υποδέχθηκε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τον υψηλό προσκεκλημένο της, με τον οποίο είχε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Διονύσιος Δημόπουλος επεσήμανε αναφορικά με αυτή τη συνάντηση :
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίσαμε στο σπίτι του Ποδοσφαιριστή, τα γραφεία του ΠΣΑΠ, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ. Ο κ. Τέρενς Κουίκ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, έδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ποδοσφαιριστή και δεν ήταν φειδωλός σε θετικά σχόλια για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και το έργο που παράγει. Τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που έχει ως σκοπό την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως ενεργού τμήματος της κοινωνίας μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, με αλληλεγγύη, πίστη, υπομονή και επιμονή, αντλώντας δύναμη από την αναγνώριση και τον έπαινο».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, για την επίσκεψη του στα γραφεία του ΠΣΑΠ και τη συνάντηση του με τη Διοίκηση του Συνδέσμου : http://terensquick.blogspot.gr/2016/02/blog-post_4.html

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη