Ευχές του ΠΣΑΠ για την έναρξη της Football League

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Το πρωτάθλημα της Football League μόλις ξεκίνησε κι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στέλνει σε όλους τους συντελεστές του παιχνιδιού μας ( ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, φιλάθλους ), καλή σεζόν, με ΥΓΕΙΑ και δυνατές συγκινήσεις που θα κρατήσουν ζωηρό το ενδιαφέρον όλων μας για το θέαμα που θα παρακολουθήσουμε.

Αναμφίβολα, το πρωτάθλημα της Football League αξίζει τη στήριξη και την βοήθεια όλων. Εχει ποιότητα, αγωνία, πάθος, πείσμα, ομάδες και ποδοσφαιριστές που υπόσχονται πολλά.

Ολοι πρέπει να δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον για αυτό το θεσμό, ώστε να υποστηρίξουν την βιωσιμότητα του, καθώς, πράγματι δικαιούται και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα δυνατό, σοβαρό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παραδοσιακά,η Football League αποτελεί δεξαμενή για νέους Ελληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναδεικνύονται σε συνθήκες δυνατού ανταγωνισμού και μέσα απο την εξέλιξη τους, φθάνουν στο πρωτάθλημα της Super League, στην Εθνική μας ομάδα, ασφαλώς και σε συλλόγους του εξωτερικού, διαφημίζοντας την πρόοδο του Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε τα δεδομένα που ισχύουν. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο μας, όμως, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μέσα απο την κοινή προσπάθεια, θα σταθεί δυνατό να προσφέρουμε στους θεατές, που συνεχίζουν να μας στηρίζουν, παιχνίδια με ενδιαφέρον και μία συναρπαστική, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, διοργάνωση.

Παραμένουμε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τους φορείς του ποδοσφαίρου και περιμένουμε τις δικές τους κινήσεις, με τις οποίες θα επικυρώσουν έμπρακτα τις δεσμεύσεις τους.

Με καλή επικοινωνία και αμοιβαία εκτίμηση κι αναγνώριση, με αγάπη απο όλους μας για το ποδόσφαιρο, όλα θα πάνε καλύτερα.

Ζητάμε ωστόσο απο όλους να στηρίξουν τους συναδέλφους μας που παίζουν ποδόσφαιρο στη Football League.

Με μισθό 491 ευρώ, που δεν τους καταβάλλεται πάντα, ρισκάρουν τη σωματική ακεραιότητα τους, σε συνθήκες δύσκολες, επικίνδυνες. Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και προσφέρουν με το ταλέντο τους, στιγμές χαράς σε εκείνους που τους παρακολουθούν να αγωνίζονται.

Αξίζουν ένα δυνατό χειροκρότημα. Χωρίς συλλογικά πάθη. Τα προβλήματα μας ενώνουν όλους.

Ασφαλώς, φαινόμενα βίας, διαφθοράς, ρατσισμού και έλλειψης σεβασμού προς τους συντελεστές του παιχνιδιού είναι αναγκαίο να καταπολεμηθούν από όλους μας, με τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, τους ποδοσφαιριστές, να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Εμπιστευόμαστε την Football League που έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος κι ευελπιστούμε ότι η διοργάνωση θα κυλήσει ομαλά και θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Καλά παιχνίδια !!!

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη